Objektif olarak bakıp yardım edermisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

Haklısınız.. Ama yanlış anlaşıldım galiba. Ben üstüne para vermiycem. Kısaca olayı anlatıyım ben. Amcamın telefoncusu var. Kendisindede bi iphone 4 var. Geçenlerde arızalanmış ve servise göndermiş ve yeni bi iphone 4 göndericeklermiş. Bende galaxyi ordan almıştım. Eğer istersen galaxyi ver iphone u al veya iphone u ben 1400e satarım ( alıcısı hazırmış ) o fiyata sen istediğin telefonu al dedi. Olay bu. Şimdi ya galaxyle devam edicem ya iphone alıcam yada onu sattırıp o fiyata yeni bi telefon alıcam. Yeni alıcak olursamda aklımdaki cihaz xperia arc s. Ama alırsam bi sene hatta sıkılmazsam 2 sene kullanıyım diyorum o yüzden geri kalmayacak bi telefon olsun istiyorum. Olurda sıkılır ve satarsamda değerden düşmiycek bi telefon olmalı.

aa ozaman para vermeyeceksen iphone4 le değiştirebilirsin ,çünkü uzun süreli kullanım istiyorsun appstore daimi büyüyecek ve kaliteli içeriği bulabileceğin bir program havuzuna sahip , bence hiç sıkılmazsın zaten cihazda kaliteli. ben para verip değiştireceksiniz sandım çünkü öyle kafa kafaya değişmiyorlar dedim nasıl iş bu . sonyericcson arc s güzel model ama alma derim marka değişim gösterdi sadece sony oldu fiyat kaybedebilir bu modeli satarken.

Tepkiler: MezraL123

Consul9

Üye

İOS 5.0.1 e jailbreak geldi

CorbyW

Üye
Sony Xperia S alabilirsin. SII'den daha iyi.

Zaten elden verdiğimde ikiside aynı fiyata gider ama biri 3 günde satılır, galaxy 3haftadır satılamıyor.

TeAmo42

Üye
ben olsam almazdım ama sıkıldım diyorsan al

buketcik

Üye
gereksiz diye düşünüyorum bence okadar para verilmez yinede sen bilirsin derim

İphone 4 veya Htc evo 3d

joe_cenk

Üye
Bencede s2 kalsın arc görüntü açısından çok hoş ama performans açısından s2 arc nin 2 katı tercih senin

ParduSS

Üye
[sıze=6][ı]arkadaşım ya gs2 yi kullan yada arc s kullan [/ı][/sıze]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...