Öneri Obb Dosyası Düzenleme ??

Sponsorlu Bağlantılar

BrKcAnNn

Üye
    Konu Sahibi
Obb Dosyası Düzenleme ??
Arkadaşlar ben bir oyuna birşeyler yapmak istiyorum :)
Obb dosyasını winrar ile açtım düzenlememi yaptım fakat bunu tekrar obb dosyasına nasıl atabilirim? Dosya Herşey hazır elimde. Winrar şeklinde attım oyun açılmıyor. Yardım Edin :(

Forumda yeniyim konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın

Emrgncy

Emrgncy

Üye
dosyayı tekrar toplamadan önce uzantısını obb yapıp öyle toplayınca olmuyor mu?

BrKcAnNn

Üye
    Konu Sahibi
Mesela Winrar la içine koydum dosyayı fakat oyun obb dosyasını çalıştıramıyo yükleniyor da kalıyor

obb dosyasını .rar filan yapmıyorum direk winrarla açıyorumŞimdi Sıfırdanda topladım yine çalışmadı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bazı dosyalarda oluyor ama demek ki onun formatı farklı...

BrKcAnNn

Üye
    Konu Sahibi
düzenlediğim dosya xml yani kodlarla oynadım .obb yi yapmak normalde winrar la mı oluyor?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
düzenlediğim dosya xml yani kodlarla oynadım .obb yi yapmak normalde winrar la mı oluyor?
orasını bilmiyorum..
ama bazı dosyaları oluştururken winrarla toplamadan önce formatı zip yada rar olarak seçtikten sonra zip veya rar ifadesini silip yapmak istediğin formatı yazıyorsun

görselde anlattım..
istediğin formatı yazdıktan sonra toplat..

BrKcAnNn

Üye
    Konu Sahibi
bunu da denemedim buda çalışmadı kafayı yemek üzereyim :)
oyun yapımlarında winrar ile mi obb dosyası oluşuturuluyor ?

TheMadness

TheMadness

Üye
Obb dosyası APK gibi imzalı olabilir bakmak lazım

BrKcAnNn

Üye
    Konu Sahibi
apk dosyalarının imzasi kırılıp nasıl düzenleniyor ? aynı şekilde obb yapabilir miyiz?

TheMadness

TheMadness

Üye
Olabilir belki signapk deneyin ama uygulama içinde dosyanın md5ini kontrol eden kodlar olabilir

karizma5534

karizma5534

Üye
bende olmuyo winrar acmıyo ne obb ne rar nede zip olarak yardım edin kafayı yiyecem sıkıştırılmış klasör geçersiz diyooo :(

mucit_67

Üye
belki su sekilde olabilir.
obb dosyasını zip duzenleme yazılımıyla acıp duzenlemenizi yapıp dosyayı oldugu gibi kaydederseniz bu sekilde olması lazım.

sıfırdan zip olusturdugunuzda sıkıntı ola biliyor.

Üst Alt