Maxicep dolmuş hattında beraber çalışmıyormusunuz, artık kardeşin sayılırBranşlarımız farklı maalesef![]()

Murat ağaya her daim çay varMaxicep dolmuş hattında beraber çalışmıyormusunuz, artık kardeşin sayılır![]()

@Genc007
Moderatör Hasan Efendi foruma ulaşabildin mi ?![]()
Foruma ulaşmada sorun yaşayan yeni bir mod vakası daha oldu, artık yalnız değilsinForumdaki her sorun beni buluyo ya da ben onu buluyom![]()

bende foruma ulaşamıyorum. forum abi sana nasıl ulaşabilirimForuma ulaşmada sorun yaşayan yeni bir mod vakası daha oldu, artık yalnız değilsin
Son madur; @MAERKEK
İyi ki bu misafirlik olayı var, yoksa moderatörler foruma ulaşamayacak![]()

Valla yoksa forum hayatım biterdiForuma ulaşmada sorun yaşayan yeni bir mod vakası daha oldu, artık yalnız değilsin
Son madur; @MAERKEK

Geçmiş olsun biladerimZozorda olsa ulaştım telefonun dokunmatiği bozuk konuşarak yazması zorundayım
Konunun asıl cevabı gelmiş kilit yakışır

Burdayım @sinan yükselForuma ulaşmada sorun yaşayan yeni bir mod vakası daha oldu, artık yalnız değilsin
Son madur; @MAERKEK
Hoş geldinizBurdayım @sinan yüksel

Muhtar olup, muhtarlığa girememekValla yoksa forum hayatım biterdi![]()

Bu meşazı yazdığına göre ulaşmışsın demektirbende foruma ulaşamıyorum. forum abi sana nasıl ulaşabilirim![]()

Forumun derisine nüfuz edecekHoş geldiniz
Muhtar olup, muhtarlığa girememek
Bu meşazı yazdığına göre ulaşmışsın demektir![]()

Şimdi moderatörler düşünsünForumun derisine nüfuz edecek![]()

Düşünüyüm birazŞimdi moderatörler düşünsün
Bknz: Harun abinin dünyadaki en iyi moderatör olması
Yoksa bu yüzden mi foruma ulaşamadı![]()
1 yıldan fazladır uğramıyordu buralara ama dün gelmiş![]()

Ferhat misali dağları delip, Şirin'e mi ulaşmaya çalışıyorsunuz... anlamadım gitti, altı üstü foruma gireceksinizDüşünüyüm biraz
Seviyeye göre ulaşma süresi artıyor mesela ben bir günde ulaşıyorum harun abi bir yılda![]()

Aşk arttıça engeller çoğalıyorFerhat misali dağları delip, Şirin'e mi ulaşmaya çalışıyorsunuz... anlamadım gitti, altı üstü foruma gireceksiniz![]()

Moderatörlere saygım kat ve kat arttı adamlar ne engellerle uğraşıyorlarAşk arttıça engeller çoğalıyor![]()

En çok badireyi harun abi atlattı o yüzden üstün hizmet ödülü almalı kral @minooModeratörlere saygım kat ve kat arttı adamlar ne engellerle uğraşıyorlar![]()