O kardeşler tedavi edilsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
O kardeşler tedavi edilsin
Mahkeme, 30 yaşındaki kız kardeşlerini, “Makyaj yapıyorsun, saçların sarı,o...sun” diyerek beyzbol sopasıyla döven iki erkek kardeşin akıl sağlıklarının kontrolünü ve tedavilerini istedi.





KEÇİÖREN’de kozmetik ürünleri satan A.T. (30) iddiaya göre, 11 Eylül’de, “Senin o.. arkadaşların var. Onların yanında gezdiğin için sana o... derler. Makyaj yapıyorsun. Saçların sarı o...’sun” sözleriyle kardeşi Anılaydın T.’nin (24) hakaretine uğradı.


Beyzbol sopasıyla dayak
A.T. bu sözler üzerine çocuklarını da alıp evin önüne çıktı. Bu sırada kapı önünde bulunan ağabeyi Ahmet T. (31) ile Anılaydın T., yeğenlerinin gözü önünde kız kardeşlerini beyzbol sopasıyla döverek, “Polise gidersen seni öldürürüz” diye tehdit ettiler. Ambulansta gözünü açan A.T. tedaviye alındı. Taburcu olduktan sonra da A.T.’yi arayan Ahmet T., “Anılaydın’ın infazı yanar, şikâyetçi olmayacaksın o... Mahalle bizim, burayı terk edip gideceksin” diye tehdit etti. A.T., bunun üzerine 14 Eylül’de şikâyetçi oldu.
Aynı gün koruma kararı
Keçiören Aktepe Polis Merkezi A.T.’yi aynı gün korumaya aldı. Ankara 11’inci Aile Mahkemesi de 6 ay süreyle kolluğun verdiği geçici koruma kararlarını onadı, ek tedbir olarak iki kardeşin tedavisine hükmetti. Hâkim Mustafa Karadağ’ın iki kardeş için verdiği koruma kararında şunlara yer verildi: “Şiddet uygulayanların bir sağlık kuruluşuna muayene veya tedavi için başvurup tedavileri sağlansın. Korunan kişinin konutuna yaklaşamazlar.”
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt