O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

okka75

Üye
eyvallah

yetmişdokuz

Üye
hasane51
Ayarlar > telefon > şebeke > şebeke modu'nu umts yaparsan 3.5 G sende de çıkabilir ama yakınında ki baz istasyonu destekliyorsa çıkar, hatırlatma: GSM modunda daha az şarj gidiyor !

fearman

Üye
Arkadaşlar ben birşey soracağım.N79 telefonumu bilgisayara bağlayarak telefonumdaki interneti kullanarak bilgisayardan da bu interneti kullanamayabilirmiyim.Yardım ederseniz sevnirim..

ayız

Üye
arkadaşlar ben bişey sorcam iki ikibuçuk yıldır n79 kullanıyorum telefeonumdan çok çok memnunum halende ekran jelatini ve arka kapak jelatinleri ilk günkü gibi durmaktadr çok titizimdir dun telefonumu yarım metrelık bi mesafeden düşürmustum bugun farkettim resim çekicektim bi baktımki kamera (deklaşör ) tuşu içe geçmiş moralim çok bozuldu yani içe geçmiş derken iki aşamalı bi tuş biliyosunuz yarım bastığınızda odaklama yapıyor şuanda ben tuşa yarım basamıyorum servise hiç vermedim ilk olucak servise versem nezaman gelir acab bilgisi olan varmı vede böle bi sorunla karşılaşan varmıdır acaba bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

dartheagle

Üye
arkadaşlar n79 da fotoğraflara tarih ve saat nasıl eklemek istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

sempozyum

Üye
Arkadaslar n79 google ìnternete felan ùcretsìz mi grìyo bìde wifì neye yariyo bilgìlendrirsenz

place3461

place3461

Üye
Arkadaslar n79 google ìnternete felan ùcretsìz mi grìyo bìde wifì neye yariyo bilgìlendrirsenz

kablosuz internettir..cafe gibi yerlere gittiğinde kablosuz internet vardır gibi yazı görürsen ayarlardan wifiyi aktif et arama yap ve internete gir:)

abcderhan

Üye
resimde ki telefon 3.5G bekliyor[5800 gibi]benim telefon aio patch yükleyince 3.5G oluyor.sizinkiler bekliyormu

place3461

place3461

Üye
n79 mu teknoloji harikası:D bu konu kaç senelik çok merak ediyorum:D

---------- Eklendi @ 22:04:23 ---------- Yazıldı @ 22:03:03 ----------

resimde ki telefon 3.5G bekliyor[5800 gibi]benim telefon aio patch yükleyince 3.5G oluyor.sizinkiler bekliyormu

bu tamamen yaniltmaca:) gerçekte sadece simge değişiyor sürekli oluyor o kadar:)

place3461

place3461

Üye
şaka bir yana tek eksiği android olmaması..

abcderhan

Üye
bu tamamen yaniltmaca:) gerçekte sadece simge değişiyor sürekli oluyor o kadar:)[/QUOTE]

5800 gerçek bekliyor aio patch'siz

crycry

Üye
tavsiye ederim bende kullanıyorum

loader06

Üye
merhabalar, bende yeni n 79 aldım. ancak kameramda bir problem var sanırım. fotoğraf çekmek istediğimde ortadaki kare yeşile dönmüyor ve netleştirmiyor. normalde çekim tuşuna yarım bastığınızda netlikle beraber yeşile dönmesi lazım ancak bende dönmüyor. bazen kendi kendine yapıyor ama. anlamadım ben bu işi, yardım edebilecek birisi var mı acaba..

besim.farhan

besim.farhan

Üye
merhabalar, bende yeni n 79 aldım. ancak kameramda bir problem var sanırım. fotoğraf çekmek istediğimde ortadaki kare yeşile dönmüyor ve netleştirmiyor. normalde çekim tuşuna yarım bastığınızda netlikle beraber yeşile dönmesi lazım ancak bende dönmüyor. bazen kendi kendine yapıyor ama. anlamadım ben bu işi, yardım edebilecek birisi var mı acaba..

kardeşim n79'da kamera tuşu 2derecelidir. Önce yavaşça ilk kısma basacaksin gerekiyorsa flaşida yakar uzaklığı ayarlar ve flaş söner sonra kare yeşil olunca tamamen basacaksın.

loader06

Üye
evet haklısın o konu hakkında bilgim var n73 de de aynı şekilde kullanıyordum. zaten açıklamamda da o şekilde yaptığımı belirtmiştim. ama buna rağmen olmuyor. yarım bastığım halde hemen çekim yapıyor.

loader06

Üye
Ben sorunun yazılımsal olabileceğini düşünmüştüm ama öyle değilmiş. Kamera tuşunda problem varmis. Sorun hallolmadı ama en azından sıkıntının kaynağını buldum.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Ben sorunun yazılımsal olabileceğini düşünmüştüm ama öyle değilmiş. Kamera tuşunda problem varmis. Sorun hallolmadı ama en azından sıkıntının kaynağını buldum.
Donanımsal bi sıkıntı var ise cihazı bi servise göstermekde yarar vardır tuş değişimi ile odaklanma sorunu çözülür dostum ...

loader06

Üye
teşekkür ederim, tuş değişimi yoluna gideceğim artık.

bide şu ışık sensörü olayı var kafama takılan. kulağa götürünce ekran ışığını falan kapatıp, ortam ışığına göre de parlaklığı azaltıp çoğaltıyor bildiğim kadarı ile. ön kameranın yanındaki boşlukta bulunuyor herhalde. benim telefonda aktif değil sanırım, hangi menüden aktifleştireceğimi bulamadım. yardımcı olurmusunuz.

AHKE

AHKE

Üye
o ayar yok sanrsam

Üst Alt