O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

eorkuno

Üye
Selam arkadaşlar Ben 2 ay önce aldım n79 Herşey harika fakat. video yu hala çözemedim. Video kaydederken hafıza kartına kayıtlarda çoğu zaman donma yapıyor ve buda kayıda yansıyor pc de izlerken bile donmalı oluyor. Telefon hafızasına kaydederken sorun yok fakat hafıza kartına geldimi çoğu zaman donma yapıyor. Acil video çekilmesi gereken yerde çoğu zaman rezil ediyor beni. Hafıza kartım telefonla beraber verilen orjinal 4 gb lık kart. Telefon sürümüm 30.019.
Sorunu nasıl çözebiliriz?
teşekkürler İyi günler

Konu Sahibi
Hafıza kartının içinde orginal videos ve içinde kamera klasorleri varmı bunları bır kontrol et yoksa yarat olmazsa format en uygun cozum yolu dur saygılar

erenakil

Üye
arkadaşlar benim sorunumu yaşayan yada bu sorunla ilgili bilgisi olan varmı lütfen yardım edin.

xxyzff09

Üye
telefonumu geçen gün formatladım ve bugunde wireless'dan nete bağlandım fakat kontor yedi.wireless'dan nete bağlandıgımda hiçbir şekilde kontor gitmemesi için gereken ayarlar nelerdir yardmcı olrmsnz ?

taka1

Üye
Telefonu Almaya Gittim 1 tane vardı bayi' de Oda satılmıs Şansa Bakın.. :S

arkadaşlar hepinize selam bendede yaklaşık 4 aydır n79 var karasından...9 ay vadeli 720 lireye almıştım.telefondan memnunmusunuz derseniz valla bende bilmiyorum bazen kaldırıp duvara atasım geliyor bazer de yere göğe sığdıramıyorum.11.049 vardı sonra 2 sürüm daha çıktı ikisini de yükledim ama nalet olası şu mesajı yazamıyorum bi türlü tek kelimeyle uyuz eşşek gibi yazıyo telefon. bi çözüm bulan varsa da ve söylerse sevinirim kocaman...diğer bi sorun da daha klavyeye tam alışamadım bi türlü. bi de ara donup kalıyor telefon başkaca da bi derdiyok.güzel telefon nuhayetinde.

yazma dilini türkçe yapınca çok kasıyor,ingilizce yada diğer dillerde sorun olmuyor..
=)

south

Üye

Vay Be Arkadaşım Harbi Süpersin.TElefonu Yeni Alan Birine Göre Harika Yorum Yapıyorsun!..

taka1

Üye
Bir Bize Nasip Olmadı be Birader Telefon Genpa kvk Hiçbiyerde Bulamıyorum..
Hayırlı olsun

Merhaba arkdaşlar. nasıl anlatsam bilmiyorum sorunum su ... biri aradıgı zaman telefon ekranı belli bir müddet sonra kararıyo... Tercih Genel bu arada.... yardımlarınız için tşk ederim şimdiden

eorkuno

Üye
Hafıza kartının içinde orginal videos ve içinde kamera klasorleri varmı bunları bır kontrol et yoksa yarat olmazsa format en uygun cozum yolu dur saygılar

hafıza kartına pc üzüernden biçimlendirince düzeldi teşekkürler

Konu Sahibi
telefonumu geçen gün formatladım ve bugunde wireless'dan nete bağlandım fakat kontor yedi.wireless'dan nete bağlandıgımda hiçbir şekilde kontor gitmemesi için gereken ayarlar nelerdir yardmcı olrmsnz ?
Braderım bir kaç gundur siteye gıremedım kusra bakma ama sorunda hata var galiba nasl yani w-landan nete gırıosun ve kontor gıdıo emınmısın kankam olmaz ole bir sey yha yani istesen electronıc kurallara aykırı sen net baglantı noktası scerken 3 tane sık var wap-w-lan-oprator internet dıe w-landan baska bir sey secmıs isen kontor gıtmıstır sevgilerımle by

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba arkdaşlar. nasıl anlatsam bilmiyorum sorunum su ... biri aradıgı zaman telefon ekranı belli bir müddet sonra kararıyo... Tercih Genel bu arada.... yardımlarınız için tşk ederim şimdiden
Serviste versıon guncellemesi ile sorun cozulur bu sorun 10 ve 11 inci surumlarde mevcutdu ama versıon su anda 30 ise format iş gorur iyi forumlar sorulara devam ELECTRONIC burada by

Serviste versıon guncellemesi ile sorun cozulur bu sorun 10 ve 11 inci surumlarde mevcutdu ama versıon su anda 30 ise format iş gorur iyi forumlar sorulara devam ELECTRONIC burada by[/QUOTE]

hocam format derken tam yolunu anlatırmısın sana zahmet... iyi çalışmalar

taka1

Üye
Arkadaşlar Cihaz 2 Saat sonra falan Teslim Alıcam Bana ilk ayarlar olarak ne önerebilirsiniz (işte wlan kontor qitmemesi vs..) birde önerebilceğiniz işime yarayabilcek programlardan yazabilirseniz sewirim

selametle..

Konu Sahibi
Serviste versıon guncellemesi ile sorun cozulur bu sorun 10 ve 11 inci surumlarde mevcutdu ama versıon su anda 30 ise format iş gorur iyi forumlar sorulara devam ELECTRONIC burada by

hocam format derken tam yolunu anlatırmısın sana zahmet... iyi çalışmalar[/QUOTE]Mrb kardesım sımdı sole yapıcaz telefonu kapat ardından sim kartını cıkar sonra tak bataryayı telefon kapalı iken * tuşu 3 tuşu ve yes tuşuna basılı bir sekılde kapatıp açma tusuna bas ardından bekle ve nokia yazısı sıksın daha sonra cıhaz acılır ve gerekli ayarları yaparsın dıkkan rehber vb. bilgıler sılınır ona gore yedekleme yap hafıza kartına benden solemesi kolay gelsın by

Dlyr

Üye
Bu siteye bu konuyu açtığınız için teşekkürler. Bende n79 kullanıcısıyım ama bir sorunum var. Mesaj yazarken daha 20 karekter yazmadan telefon kasıliyor ondan sonrada yazmak mümkün olmuyor. Buna bir çözüm varmı. Sakın bana yazma dilini ıngilizce yap deme.

xxyzff09

Üye
bana kalırsa format at * 3 yes ve açma kapama tuşuna aynı anda basılı tut.çoğu şeyin çözümü bu oluyo kolay gelsn

aLone

Üye

mesaj dilini inglizce yap kardeşim

acinar66

Üye
of ya telefonumun ekranında 4-5 nokta gibi renk değişikliği oldu.ölü pixel m iacaba.napcam teli değiştirebilirmiyim.veya nokia bayisine ya da aldığım yere mi götürüyim ?

cozturk

Üye
of ya telefonumun ekranında 4-5 nokta gibi renk değişikliği oldu.ölü pixel m iacaba.napcam teli değiştirebilirmiyim.veya nokia bayisine ya da aldığım yere mi götürüyim ?
aldığında öyle bir sorun yoksa nokia bayisi geri almaz ama kvk ya gönderebilirsin...kvk da sorunu çözemezlerse parçayı sıfır takıyorlar merak etme bişey olmaz...ama sorunun varmı yokmu onu anlıyamadım belkide birşeyi yoktur yanlış anlayabilirsin???*ama serhat abim gelince birde o cevap versin belki yanlış biliyorumdur....