O bir canavar tertemiZ iphone 3gs 32 beyaz 850TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaban42

Üye
    Konu Sahibi
O bir canavar tertemiZ iphone 3gs 32 beyaz 850TL
Cihaz temiz arkadaslar 3.1.3 yuklu kutu (sarjz,Orjinal kulaklik)" cogu yurtdisi cihazlarda kulaklik yokdur"arka kapak koruyucu, kilif ve 1 adet ekran koruyucu ile verilecekdir. Tum simlerle calismaktadir...Istanbuldan Elden teslim
Cihaz yurtdisi ve kayitlidir

Fiyat guncellendi arkadaslar 850TL

hellboy_7

hellboy_7

Üye
Hellboy_7 tarafindan bir adet etkileyici bir PM... :)

kaban42

Üye
    Konu Sahibi
Pmler cevaplandi satiaa devam

--------------- Ekleme ---------------

Telefon hellboy_7 arkadasimiza rezerv edilmistir arkadaslar

saygilar

hellboy_7

hellboy_7

Üye
Kusura bakma kaban sehir disina cikmam gerekiyordu bulusma yerine gelemedim sayet 2 haftaya kadar satilmazsa yine talibim makinaya

kaban42

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakma kaban sehir disina cikmam gerekiyordu bulusma yerine gelemedim sayet 2 haftaya kadar satilmazsa yine talibim makinaya

Snden once psycho nickli arkadasa rezerv etmistim nakit oldugu icin sana oncelik tanimistim oldumu simdi 'psycho' yada ayip oldu yapmayin arkadasim yakismiyor bu siteye.

Neyse bundada vardir bir hayir zorla verecek degilizya...

Bu arada ist disina vermek istemiyorum arkadaslar bu yonde pm atmayin alan arkadasin telefonu inceleyip begendikden sonra almasini istiyorum

Saygilar

kaban42

Üye
    Konu Sahibi
Guncel...

hellboy_7

hellboy_7

Üye
Slm cihaz satildimi acaba ustadim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Snden once psycho nickli arkadasa rezerv etmistim nakit oldugu icin sana oncelik tanimistim oldumu simdi 'psycho' yada ayip oldu yapmayin arkadasim yakismiyor bu siteye.

Neyse bundada vardir bir hayir zorla verecek degilizya...

Bu arada ist disina vermek istemiyorum arkadaslar bu yonde pm atmayin alan arkadasin telefonu inceleyip begendikden sonra almasini istiyorum

Saygilar
bu bölümün başındaki satış kurallarını okuyun lütfen siteyle o kişinin yaptığını bağdaştırmak yanlış bir davanış, hayırlı satışlar..

kaban42

Üye
    Konu Sahibi

bu bölümün başındaki satış kurallarını okuyun lütfen siteyle o kişinin yaptığını bağdaştırmak yanlış bir davanış, hayırlı satışlar..

Arkadasin yapdigi bolum kurallariyla uyusmadigi icin kurallara gore yapmamasi gerekdigi icin yazdim yakismiyor dememin sebebi bu ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi de bunun forumla ne alakası var, kişinin yaptığı forumu bağlamaz..

kaban42

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim kotu bir sey soylemedim yalnizca yakismiyor senin gibiler bu foruma dedim

kaban42

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaslar i4 almis durumdayim... 3gs alicisini bekliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt