nvigasyon kullanmak kontör harcar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

cemdgn89

cemdgn89

Üye
    Konu Sahibi
nvigasyon kullanmak kontör harcar mı?
Hepinize merhalar,

Cep telefonu ile navigasyon kullanmak kontör yer mi?.Bu soruya bir sürü cevap veren var yer ya da yemez diye.Kullananların yorumlarını yazmalarını rica edebilir miyim.
Yarın n95 8 gb alacağım kontör kullanmıyorsa:oke:,Kullanıyorsa n73 e devam edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: qrap ve rimed_1

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İnternet ile kullanılan her uygulama kontör harcar. Bu harcanan kontör miktarı da GSM operatörünün ücret tarifesine göre değişir.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
İnternet ile kullanılan her uygulama kontör harcar. Bu harcanan kontör miktarı da GSM operatörünün ücret tarifesine göre değişir.
bazen operatörler kampanya yapıyor o zaman beleş olabilir :naughty:

trust-cloud

trust-cloud

Üye
ben garmın kullanıyorum ve her girişte nete baglanıo baglanıncada kontur gidiyo bende bole başkasında farklı olabilir tabi....

cemdgn89

cemdgn89

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler.
Araçlardaki navigasyon sistemlerinde simkart yada herhangi bir operotöre bağlanmaya yarayan bir şey yok.Bu şekilde kullanabileceğimiz bir uygulama var mı?
Ya da şebeke kullanımı iptal edilemez mi?

Çok soru sordum kusura bakmayın telefon değiştirme aşamasındayım.Kullanamayacağım telefona para ödemek istemiyorum.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Araçlardaki Sistem direkt uyduyla bağlantı kuruyor diye biliyorum...Sim karta gerek yok yani..Tabi cep telefonlarında şimdi kontorle ama..Yakın zamanda Navigasyon için Operatörler Belli bir Ücret ile hizmet verecekler ..Bu ücret uygun olacak.:)

efkan555

Üye
route66 kontör yada gprs felan istemez dolayısı ile herhangi bir ücret olayı sözkonusu diil. sadece harita güncellerken bir miktar web için kontör yer fakat bunu da wlan ile ücretsiz olarak sağlayabiliyorsun samsung innov8 kullanıyorum ve tarafımdan denenmiştir...

antbyotic

antbyotic

Üye
garmin programı kullanıyorum kontör filan gitmiyor ücretsiz yani radyo yayını gibi düşünün uydudan sürekli yayın var ve cihazı açıyorsun bağlanıyor.

cemdgn89

cemdgn89

Üye
    Konu Sahibi
Sizlerin de katkılarıyla öğrendiğim şudur ki: Haritaları güncellemek dışında operatore bağlanması gerekmiyor.Bu sorunuda wlan ile halledebiliyoruz.

Cevaplayan herkeze teşekkürler.

efkan555

Üye
eyvallah

yeni09

Üye
telefonundan yardımlı gps uygulamasını kapat kontor yemez

aliveli konya

aliveli konya

Üye
tabi elindeki cihazın dahili gps varsa bedava oda yetmiyor harita satın alcan bunları yaparsan beleş operatöre gerek yok bence sen tel değiştirme sırf bu yüzden illada harita gps falan diyorsan 200 250 civarı gps cihazları var pyasada her şeyi içinde cepdekilerin hepsi tıraş sen bilirsin paran çoksa al başına bela tel şarjı bitti gps çok güç çeker şarj dayanmaz telde sana kolay gelsin kusura bakmayın kafanızı arıttım biraz:pro:

togay yurtsever

Üye
telefon hatsız modundaykende gitmiyor kontor.

arele

Üye
telefonundan yardımlı gps uygulamasını kapat kontor yemez
Benim telefon nokia 5800 garmini de kurdum çalışıyor güzelce.
ama bu yardımlı gps nereden kapatılıyor,bulamadım da:vur
şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

garmin programı kullanıyorum kontör filan gitmiyor ücretsiz yani radyo yayını gibi düşünün uydudan sürekli yayın var ve cihazı açıyorsun bağlanıyor.
merhaba, bende Garmini yükledim her açtığımda kontör gidiyor. telefon nokia 5800.
kontör gitmemesi için bi yerlerden ayar mı yapmam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler

nbp75

nbp75

Üye
Tabikide kontör yer.Çünkü her nagivasyona girişte internete bağlanıyor.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik GPS seçili olsun.ücret gitmez.

bartsimpson41

Üye
Konuyu internette gördüm cevabını yazayım dedim.

5800 için.

Menü>Ayarlar>Telefon>Uyg. Ayarları>Konumlama>Konumlama Yöntemleri> sadece Tümleşik GPS işaretli bırak. Kontör yemez

milennn

Üye
ben de garmin kullanıyorum ama her girişte kontur gidiyo nedendir acaba ?

Emperian

Emperian

Üye
telefonun navi desteği yoksa evet, telefonda gps varsa kontorsüzde olur (benim yaptgım gibi) XD

aerieee

Üye
Bende başta kontör yiyor diye baya korkmuştum. Hatsız modda gps bağlantısı yapabiliyor.(5800 xp) Bu da kontör yiyemeyeceği anlamına geliyor .Bartsimpson41 arkadaşın da dediklerini uyguladım.. Teşekkürler içim rahatladı...Kol gibiydi yoksa...:)

Üst Alt