Marchegiani
Üye
-
Konu Sahibi
-
Atı Radeon çok güzel,bu da benim kendi düşüncem.
beyler lütfen saçmalamayın o oyun cryrsis dünyanın en iyi ve en gelişmiş oyunu ve her pc dergisi onunla test eder ve 3dmark kullanır ekran kartları için onun için yok sentetik bir test yok ndivia onda batmış yok bu oyunda gtx295 bile takılıyomuş(bu sözü undercover için söyleyin) oyun cryrsis ya lütfen madem yenildiniz susun
evet 4850 vaporx ve 4850x2 deneme şansım oldu. atinin en iyi kartı konumundaki 4870x2 bile o oyunda takılıyor. yani bilemiyorum. hiçbir oyunda sorun çıkartmayan kartlar nasıl oluyorda crysisde takılabiliyor. takılmaktan kasım her şey maximum seviyede olduğunda oluyor. yoksa crysisi ilk oynadığımda hd3870 ddr4 kullanıyordum. ince ayarlar yapmadan güzel gidiyordu. fakat trenin üzerinde konteynırı kovalarken ve birde oyun sonunda gemide büyük yaratıkla savaşırken bu olaylar daha fazla oluyordu.hatta kilitlenmeler oluyordu. ama 4850, 4870, 9800gt, gtx260, gtx280 gibi kartlarda böyle birşey söz konusu değil. kartlarmı yetmiyor yoksa diğer sistem bileşenlerimi olayın o yönüde var tabi.ama abi gtx295 ndivianın amiral gemisi en başı o bile tıkancaksa ben onu daha ne yapıyım bu arada hala ati diyorum ve sapphiran hd4850 x2nin performansına bakın diyorum hatta bu olay sony vs nokia benziyo sony daha başarılı ama nokia daha fazla satıyo daha fazla kullanılıyo sana soruyorum hiçç ati hd4850 kullandı mı
ama abi gtx295 ndivianın amiral gemisi en başı o bile tıkancaksa ben onu daha ne yapıyım bu arada hala ati diyorum ve sapphiran hd4850 x2nin performansına bakın diyorum hatta bu olay sony vs nokia benziyo sony daha başarılı ama nokia daha fazla satıyo daha fazla kullanılıyo sana soruyorum hiçç ati hd4850 kullandı mı
o senin dediğin gerçekçilik hd 3780 de bile vardı. tombraider underworld oynarken çok hoşuma gidiyordu. ama bu crysis beni yedi bitirdi. sırf o oyunu haha iyi düzeyde oynamak için birçok kart değiştirdim. ama yinede olmadı. ileride pcex 16x cfx/slı destekli bir anakartım olursa slı yapaım belkiabi tam dediğim gibi olmuşsun aslında tüm kartlar sisteme bakıyor senin sistemin benim sistemime çok yakın e8400 bi ara ocliydi 3gb ram 4 olcaktı fakat 64bit bulamadım anakarta asus ama hangi seri bilmiyorum açıkcada merakda etmiyorum ama ben ati diyorum yine sonuçta o oyun cryisi ve ben onu oynuyorum ve takılma yok yüksekte 19inclik bi monitör ama performanstan memnunum yani sende demişin hd4850x2 diye yani daha ucuza çok iyibir sistem kurlabilir bence ondan ati diyorum ben bide ndivia agiae firmasını aldı yani donanımdan anlayan anlar o kartlar(agiaenın ürettiği) oyunlara gerçekcilik katıyo mesela saçlar oynuyo ama normal ekran kartlaında bu yok onunda etkisi var bence ndivia da bence hd4850x2den vaz geçmemeliydin bende 700 watlık ocz güç kaynağı var para olsa ilk iş hd4850x2 alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?