nvidia geforce gt 740m

Sponsorlu Bağlantılar

mete525

Üye
    Konu Sahibi
nvidia geforce gt 740m
Merhaba Arkadaşlar bilgisayarımın ekran kartı nvidia geforce gt 740m ve bu ekran kartı modeli 3d özelliğe sahip diye biliyorum bunun 3d özelliğini nasıl açabilirim oyunları nasıl 3d oynayabilirim bununla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden Teşekkür ederim :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
3d oynamak ? Gözlük takıp mı oynayacaksın

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Haberim yoktu 3d özelliği varsa süper olur(bende de Gt-740m var)

mete525

Üye
    Konu Sahibi

linke girin 3d vision falan yazıyo

Uhops

Uhops

Üye
Konuyu fazla okumadım ama şöyle bişey mümkün mü;
Ekran kartı oyunu 3d'ye çevirsin biz gözlükle oynayalım?
3D film sandım ben :utan :)
Nvidia gözlüğü olması lazımmış heralde onun için. ve 3d TV.

mete525

Üye
    Konu Sahibi
Peki herhangi bir şekilde direkt bilgisayardan 3d film izlemenin oyun oynamanın bi imkanı var mı ?

yusuf1998x

Üye
film hadi neysede o kart oyunda 3 d yapmaya gücü yetmez giriş - orta seviye bir kart

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
bu driver ve kırmızı/mavi gözlük ile iş hallolur sanırım

yusuf1998x

Üye
valla eğer 3d grafikleri de kaldırıyorsa helal olsun adamlar o karta bile yapmış :)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Bahsettiğin kart Battlefield4'ü 1366x768 çözünürlük ultra ayarlarda çok hafif ağırlıkla(kasma değil çok hafif bir ağırlık var) oynatıyor :)

Uhops

Uhops

Üye
Bahsettiğin kart Battlefield4'ü 1366x768 çözünürlük ultra ayarlarda çok hafif ağırlıkla(kasma değil çok hafif bir ağırlık var) oynatıyor :)
Gtx660m ile ben oynayamıyorum ultrada BF3'ü.(1080p)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Biriyle bunu tartışmıştık sendin galiba tam hatırlamıyorum sen hangi çözünürlükle oynuyosun(1080p kaça kaç oluyo)

Uhops

Uhops

Üye
Biriyle bunu tartışmıştık sendin galiba tam hatırlamıyorum sen hangi çözünürlükle oynuyosun(1080p kaça kaç oluyo)
:D Olabilir. 1920x1080 :) . Ama konuyu dağıtmayak.Evet sendin pm'den konuştuyduk heralde :)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Ben yarın deneyip yorum atarım tabi gözlük bulabilir veya yapabilirsem :D

The Benefit

The Benefit

Üye
Bildiğim kadarı ile monitörün de böyle bir durumda 3d uygulamayı desteklemesi lazım.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Monitörün 3d'yi desteklemesine gerek yok sonuçta monitör oluşturmuyor 3d görüntüyü, grafk kartı 3d'ye çevirip monitöre aktarıyor aynı 3d resimleri gözlük takarak 3 görebilmemiz gibi ama monitör 3d destekli mi hayır, neyse uzatmiyim :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt