NVIDIA GeForce 610M

Sponsorlu Bağlantılar

revengefire44

Üye
    Konu Sahibi
NVIDIA GeForce 610M
Nvidia GeForce 610M 2Gb Ekran Karti onerir misin? Oyun performansi nasil?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
entry seviye düşük bir modeldir. Oyun için pek birşey bekleme. Gt635m daha iyidir. Veya bir üst seri gt740m idealdir.

mahmut-kys

mahmut-kys

Üye
610M GTA IV'te orta ayarda bile 30 fps zor görüyor.
Kesinlikle tavsiye etmem.2 sene olacak şuan o kartı kullanıyorum.O zaman aceleye geldi bilgisayari almam.Detayli özelliklerine bakamadim.
Alacaksan mutlaka en azından GT 630M lisini al :)
Mutlaka modeli ne olursa olsun Bellek arabirimi 128 bit olsun.

• Beğen
Tepkiler: revengefire44

revengefire44

Üye
    Konu Sahibi
Hocam intel hd 4400 nasil buluyorsun? @mahmut-kys

• Beğen
Tepkiler: mahmut-kys
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Hocam intel hd 4400 nasil buluyorsun? @mahmut-kys
Intel HD Graphic ekran kartları oyun konusunda çok fazla performans vermiyor. @The Nightmare in dediği 635M ya da benim tavsiyem 740M i tercih etmen senin için daha iyi olacaktır :oke:

• Beğen
Tepkiler: revengefire44

revengefire44

Üye
    Konu Sahibi
Hocam oncelikle iyi sahurlar. Alacagim pc tam olarak oyun icin degil.1-2 program ve oyun (yuksek boyutlu, kalitesi cok yuksek olmayan oyunlar) kaldirabilecek normal duzeyde beni bir sure idare edebilecek birsey ariyorum. Aklimda suan bu var. Ne dusunuyorsunuz hocam? Bu sabah alabilirim, onerir misiniz?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Hocam oncelikle iyi sahurlar. Alacagim pc tam olarak oyun icin degil.1-2 program ve oyun (yuksek boyutlu, kalitesi cok yuksek olmayan oyunlar) kaldirabilecek normal duzeyde beni bir sure idare edebilecek birsey ariyorum. Aklimda suan bu var. Ne dusunuyorsunuz hocam? Bu sabah alabilirim, onerir misiniz?
Harici ekran kartı yok tavsiye etmem. Sen bilgisayara en fazla kaç para verebilirsin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
O kart tarih olacak yakında tavsiye etmem. Gt635 bakın en az

• Beğen
Tepkiler: mahmut-kys