Flo Rida
Üye
NVidia Geforce 6100 nforce 405 ekran kartı
Geforce 6100 n force 405 ekran kartım var. Yak top bellek kısmında(dxdiagda) 256mb yazıyor. Ramim ise 1984 mb olarak görünüyor. Size sorum bu kart onboard mı acaba nasıl anlarız. Birde öyleyse ben buna ramdan takviye yapmak istiyorum 512 ye çıkarmak istiyorum.
Link vermek yasakmı bilmediğim için kusura bakmayın eğer yasaksa silebilirsiniz:
burda takviye yapımını anlatmış arkadaş. Aynen adımları uygularsam yani ramden takviye yaparsam oyunlarda performans artışı yaşayabilirmiyim. Kastettiğim oyun COD mW2 tarzı şuan sorunsuz oynuyorum. Textureler Hıgh de diğerleri off da olacak şekilde Pcm de rahatca oynuyorum. Birde Ben PCye WİN 7 kurmuştum. Ozaman baktığımda ekran kartıma yak. top. bellek kısmında 745 mb gibi bi rakam yazıyordu. ne is anlayamamıstım. Ekran kartım onboard mı değilmi bunuda açıklarsanız sevinirim.
Sistemim:
Win XP Pro SP3
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+
1.81 GHz, 1.93 GB Ram
Nvidia Geforce 6100 Nforce 405 ekran kartı
250GB HDD
Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için arkadaşlar.

Link vermek yasakmı bilmediğim için kusura bakmayın eğer yasaksa silebilirsiniz:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burda takviye yapımını anlatmış arkadaş. Aynen adımları uygularsam yani ramden takviye yaparsam oyunlarda performans artışı yaşayabilirmiyim. Kastettiğim oyun COD mW2 tarzı şuan sorunsuz oynuyorum. Textureler Hıgh de diğerleri off da olacak şekilde Pcm de rahatca oynuyorum. Birde Ben PCye WİN 7 kurmuştum. Ozaman baktığımda ekran kartıma yak. top. bellek kısmında 745 mb gibi bi rakam yazıyordu. ne is anlayamamıstım. Ekran kartım onboard mı değilmi bunuda açıklarsanız sevinirim.
Sistemim:
Win XP Pro SP3
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+
1.81 GHz, 1.93 GB Ram
Nvidia Geforce 6100 Nforce 405 ekran kartı
250GB HDD
Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için arkadaşlar.