nVidia ATİ kadar iyimidir??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
nVidia ATİ kadar iyimidir??
Ben buraya bir konu da açmıştım oda nVidia idi.Bazı arkadaşlar iyi bazı arkadaşlar kötü dedi nVidia ya.ATİ lere bakıyorum nVidia lardan pahalı.

ZOTAC NVIDIA® GeForce® 8500 GT
1GB DDR2 Bellek
450MHz Saat hızı
900MHz Bellek Hızı
16 Stream İşlemcisi
400 MHz RamDAC
Maks. Çözünürlük @ 2560 x 1600
128-bit bellek veriyolu
Transistör Sayısı : 210 Milyon
VGA Slot
PCI Express x16
3D Hızlandırma
Microsoft® DirectX®10 desteği
Unified Shader Model 4.0
OpenGL 2.0
DVI-I Bağlantısı
15-pin VGA Bağlantısı
TV-Out (S-Video) Bağlantısı
fiyatı
111 ytl
bu nasıl yani NVIDIA ATİ kadar iyimi boşu boşuna para vermeyelim

Doğan

Üye
bana kalırsa Nvidia da baya gzel...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
bi sırun çıkarmaz değilmi bu

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
aslında ATİ dede sorun yaşıyorum ama herkes ATİ ye iyi diyor ama çok pahalı

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
alayım ozaman bu ekran kartı yanıp duruyo durmadan yeni geldi servisten bugün bidaha yanndı

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
var da servis dedi sizin bilgisayrada bi sorun vardır çünkü bi ekran kartı bu kadar yanmaz baktı hiç bişey bulamadı bilgisayarda (galiba uğraşmadılar serviste yandı)bu sefer tamir etmeyecekler aynısı vereceklermiş kartın

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
pc ye format atmayı denedinmi belki sorun çözülür :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
yok ya formatla değil anakartla ilgili bişey galiba

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
hmm peki arkadasm tm

Symbiont

Üye
Ati nin eline su dökemezsiniz ama baya uğraşmalısınız adam gibi bir tane bulmak için

Symbiont

Üye
Atiyi her zaman nvida yaya tercih eder 8800 miydi neydi 800 $ yaw ati radeon hd4820 bile 400$ ve 4 gb gpu var donanım haberde karşılaştırmalıarı var girin bakın

xkadir61

xkadir61

Üye
şimdi şunu söyleyeyim. ben kart alırken 2 seceneğim vardı, x2 olarak tabir edilmeyenlerden şu anda ati'nin en üst seviye kartı olan. hd 4890(430tl) ve nvidia'nın üstünde 3 tane daha daha iyi kartı bulunan gtx 260 amp2(430tl) fiyatlar aynı nvidia tercih ettim. çinkü ati en iyi kartıyla ancak bendekinin bir üstü yani gtx275 e kafa tutabiliyor. kaldıki gtx 260 amp2 crysiste 4890 dan daha iyi performans veriyor. 3d mark performans testlerinde önde olsada iş oyuna gelince nvidia tabiki atiden daha iyi.
atinin en iyi kartı konumundaki 4870x2 2 adet 4870 gpu dan yapıldığı için genelde en üst düzey sistemlerde x2 performansı veriyor. normalde yani standart 4870 den max. %30 daha fazla performans.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Git al bir tane GDDR4 ATI HD 3650,keyfine bak.

Speedy

Speedy

Üye
48 serilerinin en üstüne çıkana kadar tavsiyem 4770*2 yapmanız kart üzerinde GDDR5 bellek var *2 ile çok güzel olur
crosfire olarak performans uçuşlarda o an:oke:Nvdia kullanmadım hiç ama 8800 serisi efsane oldu gtx serileri karşılaştırmalarda sağlam performans vermekte ama yinede Ati derim fiyat performans açısından.

rmzn_guler

rmzn_guler

Üye
Sorun biraz yanlış olmuş galiba doğrusu şu olucaktı "Ati ekran kartları , Nvidia kadar iyimi" yada " Ati nezaman Nvidiayı Yakalayabilir. " :ehe

Feel It

Feel It

Üye
48 serilerinin en üstüne çıkana kadar tavsiyem 4770*2 yapmanız kart üzerinde GDDR5 bellek var *2 ile çok güzel olur
crosfire olarak performans uçuşlarda o an:oke:Nvdia kullanmadım hiç ama 8800 serisi efsane oldu gtx serileri karşılaştırmalarda sağlam performans vermekte ama yinede Ati derim fiyat performans açısından.

Nvdia kullanmadım hiç ama 8800 serisi efsane oldu gtx serileri karşılaştırmalarda sağlam performans vermekte ama yinede Ati derim fiyat performans açısından.

Kullanıcısı olduğum için yorum yapabilirim. Bu kartı tavsiye ederim 512 mb olanı daha iyi kalite ve performans sunuyor :bigstar: 8800 GT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...