Nvidia 9800gt overclock

LamorL

Üye
    Konu Sahibi
Nvidia 9800gt overclock
merhaba arkadaşlar
kartım nvidia 9800gt evga programı ile overclock yaptım ve değerler şöyle

sistem boştayken

oyun oynarken sıcaklık 30 dk da 69-70 arası oluyor daha fazla deniyemedim test ettiğim oyun gta4 kasma sıkıntısı ortadan kalktı ama acaba sıcaklık başıma sıkıntı olurmu gta4 ü yarım saat test ettim 69-70 arasıydı sıcaklık ileriki saatlerde sorun olurmu acaba birde ayriyetten kasanın kapağına fan taktım sizce sıcaklık ideal mi

sıcaklık çok yüksek değil. sıkıntı çıkarmaz.

gta4 zaten sıkıntılı bir oyun 1.0.7 paketine kadar tüm güncelleme paketlerini yüklemenizi tavsiye ediyorum.
9800gt eski bir ekran kartı eğer size yetiyorsa bu değerler kartı daha fazla zorlamayın elinizdekinden de olmayın
iyi oyunlar.

9800 tarihi eser olduğu için daha fazla zorlamamanı tavsiye ederim

o fanı ekran kartının yanına koysan daha iyi olur ekran kartına üfler. istersen kasanın kapağını açık tutabilirsin daha iyi olur. sıcaklıklar iyi

LamorL

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar bu değerler beni idare ediyor maaşı alınca sağlam bi ekran kartı ve power alıcam gta4 de 1.0.7 patchları yükledim fan da ekran kartına üfler şekilde idi zaten ve sıcaklık oyun oynarken 62 derece felan oluyor şu anlık sıkıntı yok

fk555897

Üye
70 derece yaz sıcağında gayet iyi.

dostum aynı ekran kartı bendede vardı bende senin gibi kasanın kapağına fan takmıştım değerlerim seninki ile aşşağı yukarı aynıydı sıkıntı yok devam

MaxipmaN

Üye
kasadaki fan içeri üflemeli benim kapaktaki ne işlemciye ne de ekran kartına direkt üflemediği için dışarı veriyor ellemedim