Nutella Neden Bağımlılık Yapıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
1 gurup nutellayı kahvaltılık bir ürün olarak görenler,
2 gurup günün her saati nutella yiyebilme potansiyeline sahip olanlar,
3 gurup nutella için yaşayanlar :D:D:D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
4 Grup Nutella alıp kaşıkla yarım saatte tüketenler

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
bi de bunlar için karakter analizim var aslında.senin seçeneğin onların içinde :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bilmek istemiyorum :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Artık çok geç..Ama bunu bi yere daha yazdıydım.onu bulmaya çalıştımda ondan yazamamıştım... :DBir yere otur ve okumaya başla :D:D:D
1.gurup
Bu insan evlatları, bahsi geçen tüketim maddesini sadece günün ilk öğünü olan kahvatıda kullanılabilecek bi yardımcı ürün olarak görürler. o da kahvaltı adını vermiş olduğumuz öğünün esas unsuru değildir bunlar için. efendi gibi :D:D ekmeğin üstüne yeterli miktarda sürerek tüketirler. kişi başına düşen kullanım dozu ayda bir kavanozu bulmaz. her alışverişe gidildiğinde alınmayabilir. elde alışveriş arabasıyla mağazada gezerken nutella reyonunun önünden bilinçli olarak geçmezler. hatta bu tür bir ihtiyaçları olduğu zaman daha ucuz veya göz alıcı ambalaja sahip diğer markaları tercih edebilirler.
ekseriyetle, bir dönem sözlüğümüzde düz adam olarak tanımlanmış olan bu tür, birinci gurubumuzun ağırlık merkezini teşkil eder. takım tutmazlar :D:D

• Beğen
Tepkiler: EroL
EroL

EroL

Emekli Yönetici
ve.. hayat onlara fısıldadı

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
sen bu guruba dahilsin :D:D:D

2 gurup
bu arkadaşlarımız nutella konusunda daha tutucu olup başka bir markaya meyil etmeyi akıllarına dahi getirmezler. birinci guruba göre tüketim alışkanlıkları ekmekle kullanım üzerine odaklanmaz. kaşıklamak, bisküvi, dövülmüş fındık, tereyeğı vb. değişik materyaller kullanmak ya da ille de ekmekle tüketilecekse yarım ekmeğe bir kavanoz nutella sürmek gibi davranış kalıpları sergileyebilirler. her alışverişte ayaklar kişiyi nutella reyonunun önüne götürür. evdeki bitmemişse bile "nasıl olsa alıcam" diyerek bir tane daha alınır. kişi başına düşen tüketim miktarı ayda bir-iki, bilemedin üç kavanozdur.tam anlamıyla keyifli insanlardır, muhakkak hobi sahibidirler. düzenli olarak ortamlara akmaktan zevk alırlar. arkadaş gurupları geniş sayılabilir.

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sana bir dükkan açalım nutella falı bak :d:

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
devamını yazayımmı şimdilik bu yetermi :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konunun nutella üzerine felsefi bir yaklaşımı olduğu için elindeki tüm verileri bilim adına bizimle paylaşmalısın

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
peki o zaman...
3. gurup
efendim, en fazla benzer özellik barındıran insanlar bu guruptadır. ağırlıklı olarak sosyal uyumsuzluk ya da ruhsal problemlerden muzdariptirler. nutella alışverişini koli bazında veya büyük boy olarak yaparlar. bu tüketim alışkanlıkları çevreleri tarafından eleştirildiği halde umursamaz görünürler. tarz olarak ayırıcı özellik abartılı miktar olarak adlandırılabilir. bir oturuşta büyük boy nutellayı içine muz bandırarak yiyeni görülmüştür:D:D:D:D (ben değilim :D:D:D) herhangi bir saat gözetmezler, gece üçte su içmeye kalkıp da dolaptaki nutellayı bitirip yatanı mevcuttur.
kendi aralarında da iki alt guruba ayrılırlar
kilo problemi olmayan müptelalar
bunlar herkes tarafından gıptayla bakılan insan evlatlarıdır. bunlar diğer beslenme alışkanlıklarında da bu tür abartılı tutumlar sergiledikleri halde 20 sene boyunca aynı kiloda bulunurlar. çevrelerinde sinirli ve geçimsiz olarak bilinirler. özel hayatlarında da kendilerine göre bir disiplin anlayışları vardır, etraflarındaki herşeyin belli bir düzen dahilinde bulunmasını severler. iş hayatlarında başarılıdırlar. emekli olunca da diğer yaşıtları gibi kahveye gitmek yerine kendilerine bir uğraş bulmayı tercih ederler. asker emeklisi şeklinde tabir ettiğimiz kişileri andırmakla beraber ayırıcı özellikleri nutella tüketimidir.
kilo problemi olan müptelalar
bu arkadaşlarımız ise, nutella tüketim alışkanlıkları ve aşırı kiloları ile dikkat çekerler. kendilerine acıyarak bakan gözleri görmemek için gizli olarak nutella yerler. bu da giderek evden çıkmamaya dönüşür. bu bakımdan sosyal hayatları yok denecek kadar azdır. kiloları ve beslenme alışkanlıkları nedeni ile türlü sağlık sorunları vardır.
en büyük hayalleri, nutella yemek sureti ile zayıflatan bir diyet ya da nutella yiyerek iyileşecekleri bir hastalık sahibi olmaktır.
kariyer anlamında pek ilerleyemezler, zaten böyle bir amaçları da yoktur. sorunlarından dolayı mı nutella yedikleri ya da nutella yedikleri için mi sorunlu oldukları muammadır.
heeee bi de, hayatları boyunca nutella görmediklerinden bu tür bir alışkanlık sahibi olamayanlar ya da nutellayı bilip de beğenmeyenler gibi insanlar da mevcut.kendilerini magmaya yakın bir yere havale ediyorum :D:D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: ebuş... ve EroL
-efşan

-efşan

Üye
Esra ben yokum bu guruplarda. Nutelladan nefret edenler ne ayak.:ehe yap bakalım bir analiz.:D

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye
Nutella'mı ? Yeniliyo mu ? :ehe

• Beğen
Tepkiler: Burak
BrainFree

BrainFree

Üye
ayneeeen :zuhaha:

mstf_l

mstf_l

Üye
nutella ?
Eksici detected

Runner626

Runner626

Üye
Yoo hiç bağımlılık yapmıyor :hmmm
şuana kadar yiyip bağımlı olduğum şey kır pidesi :ehe

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye

Oo pide deme bana kır pidesi degil ama yenipazar pidesinin hastasıyımdır

----------Eklendi @ 00:07:55 ---------- Yazıldı @ 00:07:26 ----------

ozelliklede tahinlisinin

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

:D alınma yorumuma sakın ama fakir yemeği :D bende öğrenciliğimde çok yemişimdir :D:D baya oldu yemeyeli.Aklıma geldi bak şimdi :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Kendilerini çook severim ama bağımlısı değilim..o olmadan da yaşayabilirim..keza 1 ay oldu yemeyeli (ki olduğunda her öğün arkasında yerim) bağımlılık bana göre değil.. :D :D

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Evdeki en iyi yicek nutallada ondan :ağlarım:

• Beğen

Üst Alt