Nuri ve Hamit Galatasaray'a mı Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Nuri ve Hamit Galatasaray'a mı Geliyor?
İspanyollardan flaş iddia... Devre arasında taraftarları heyecanlandıracak isimleri kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray'ın Real Madrid'in iki yıldızı Hamit Altıntop ve Nuri Şahin'i getireceği ileri sürüldü. İspanyol Sport gazetesi, "Real Madrid'de Türk Fiyaskosu" başlığı altında bir haber yaparken, Real'in Türk oyunculardan beklediği verimi alamadığını, Hamit'in ocak ayında satılacağını, Nuri'nin ise kiraya verileceğini duyurdu.


MAAŞINI CİMBOM VERECEK

Bunun üzerine İspanyol blog siteleri, Real Madrid'in Hamit için kapılarını çalan Galatasaray'a, Nuri Şahin'i de teklif ettiğini yazdı. Ayrıca Hamit'in 2.5 milyon euro'ya Galatasaray'a satılacağı, Nuri'nin de alacaklarının Galatasaray tarafından karşılanmak üzere sarı-kırmızılı takıma sezon sonuna kadar kiralık gönderileceği iddia edildi. Dün sanal aleme bomba gibi düşen bu haber büyük yankı uyandırırken, şimdi herkes somut gelişmeleri bekliyor.
Nuri Şahin, Borussia Dortmund formasıyla başarılı futbolunun ardından sezon başında Real Madrid'e transfer oldu. Ancak yaşadığı uzun süreli sakatlık nedeniyle bu sezon sadece 1 maçta forma giyebilen 23 yaşındaki yıldız, İspanyol medyasında, Galatasaray ile anılıyor.


ROMA DA PEŞİNDE

Real Madrid'den ayrılacağı sıkça dillendirilmeye başlanan ve Galatasaray'ın da ciddi şekilde ilgilendiği Hamit Altıntop'a Roma'nın da talip olduğu ifade edildi. Pizzaro'nun sık sakatlanması ve Pjanic ile Lamela'nın tecrübesizlikleri nedeniyle teknik direktör Luis Enrique'nin, Hamit'in adını yönetime verdiği Roma yönetiminin de Hamit için menajeri Fazelli ile temas kurduğu bildirildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: akondd


India

India

Üye
birazcık akılları varsa nuri'yi bırakmazlar hamit olabilir. Birde türk oyunculardan beklediği verimi alamadı diyor sen nuri'yi hamit'i kaç maç oynattın ki jose.
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
akondd

akondd

Üye
akılları sıra sakat nuri yi 1 yıl galatasaray a kiralıcaklar iyileşsin gelsin ohhh ne ala memleket
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS ve India
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
hamitte alem adam real de oynamak için üste para vercek nerdeyse, nuri gelmez zaten
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şişirme bir haber ... :oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
arslansem

arslansem

Üye
:ah
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kdr05
Cevap
1
Görüntüleme
366
hikmet366
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
429
Haydar
doctorrr
Cevap
1
Görüntüleme
409


Üst Alt