Hamit'in kabusu direkler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Hamit'in kabusu direkler!
Hamit Altıntop, bu sezon direkleri geçmeyi başaramadı. Gençlerbirliği maçında iki şutu direkten dönen sarı-kırmızılı oyuncu bu sezon toplam 8 kez direğe takıldı.



Galatasaray'ın sezon başında Real Madrid'den kadrosuna kattığı Hamit Altıntop, direkleri dövmeye Gençlerbirliği maçında da devam etti. Daha önce 4 kez direğe takılan sarı-kırmızılı oyuncunun Gençlerbirliği mücadelesinde de iki şutnde direkler gole izin vermedi.

Mücadelenin 11. dakikasında Hamit Altıntop'un ceza alanı dışından yaptığı sert vuruşu üst direkte patladı. Sezon boyu yaşadığı talihsizlikleri Gençlerbirliği maçında da süren Hamit'in 56. dakikada yine ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şut kaleci Ramazan'dan sekerek üste direkten döndü.

Hamit, Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa, 16. haftasında Fenerbahçe derbisinde direklere takıldı. Galatasaraylı oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde de gruptaki iki Manchester United mücadelesi ile İstanbul'daki Cluj maçında ve 2. turdaki Schalke karşılaşmasında direği nişanlayan tecrübeli oyuncu, bu sezon 8. kez bu şanssızlığı yaşadı.

Teknik direktör Fatih Terim'in vazgeçemediği isimlerden olan Hamit Altıntop, Galatasaray formasıyla henüz golle tanışamadı.
 

ecel227

Üye
Hamit kaleyi degil diregi hedefliyo:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt