Nuri Şahin: Dortmundta Mutluyum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Nuri Şahin: Dortmundta Mutluyum
Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund’ta forma giyen Nuri Şahin, “Burada çok mutluyum ve bir yere gitmeyi düsünmüyorum. Dortmund ile birçok başarı elde etmek istiyorum” dedi
Bundesliga’da bu hafta Borussia Dortmund ile Bayern Münih arasında oynanan ve Bayern’in 2-1 kazandığı maçta 90 dakika forma giyen Nuri Şahin, maç sonunda yaptığı açıklamada Dortmund’ta mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini söyledi.Maçta Dortmund’un attığı golün asistini yapan Nuri Şahin, “Bayern karşısında iyi başladığımız maçın genelinde üstün oynadık ama güçlü rakibimiz şansının da yardımıyla maçı kazanmasını bildi. Biz şansızdık. İlk yarıda iki topumuz direkten döndü. Buna karşılık Bayern Münih bulduğu üç pozisyondan ikisini gole çevirdi” dedi.

A Milli Futbol Takımı’nın Almanya’ya ile karşılaştığı özel maçta gol atan Nuri, “Kahn’a attığım gol aklımda yoktu ama Bayern Münih’e karşı gol atmak ve üç puan kazanmak önemliydi. İkisi de olmadı” diye konuştu.

Dortmund’ta mutlu musun sorusuna genç futbolcu, “Evet, çok mutluyum. Almanya’nın en büyük kulüplerin birinde oynuyorum ve çok huzurluyum. Ailem de burada yaşıyor. Şimdilik bir yere gitmeyi düşünmüyorum” cevabını verdi.

Milli Takım’da kalıcı olmak istediğini ve Dortmund’ta birçok başarılar hedeflediğini belirten Nuri Şahin, önümüzdeki sezon Dortmund forması ile Uefa Kupası’nda oynamak istediğini, genç bir takım olduklarını ve ileride daha iyi yerlere geleceklerini belirtti.

Milli futbolcu, İsviçre maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak ne takım arkadaşları, ne de çevresinden olumsuz bir söz duymadığını

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Zaten gelmesin türkiyeye yoksa..

mrtt1976

Üye
Haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt