nurani soronu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karizma61

Üye
    Konu Sahibi
nurani soronu
ya arkadaçlar bu nurani hep sıkandal.mesaja giryorum modül kullanılamıyor diyor.ayarlara giriyom restart atıyor.ben orjinal fw me geri dönüyorum.
bu skandal ya..emek harcayıp birşeyler yapmışlar ama olmamışşşşşşşş.inşallah iyisi yapılır yapılmazsada yeter

ocu77

ocu77

Üye
karizma61' Alıntı:
ya arkadaçlar bu nurani hep sıkandal.mesaja giryorum modül kullanılamıyor diyor.ayarlara giriyom restart atıyor.ben orjinal fw me geri dönüyorum.
bu skandal ya..emek harcayıp birşeyler yapmışlar ama olmamışşşşşşşş.inşallah iyisi yapılır yapılmazsada yeter
Kardeş sende nasıl böyle hatalar veriyor anlamadım.Bende sx1 mclaren var Nurani son versiyonu kullanıyorum maşaallahı var saat gibi çalışıyor...

karizma61

Üye
    Konu Sahibi
Sorunlu KardeŞ Benİm Makİna ÖkÜz Gİbİ ÇaliŞir

karizma61

Üye
    Konu Sahibi
YapamamiŞlar

karizma61

Üye
    Konu Sahibi
Kizil Ötesİyle Verİ Ariyorum Tel Restart Atiyo Ya SaÇmalikk

karizma61

Üye
    Konu Sahibi
Telİm De Sifir 15 GÜnlÜk Yanİ

karizma61

Üye
    Konu Sahibi
Yenİ Geldİ Cİllop Gİbİ

onuer007

onuer007

Üye
karizma61' Alıntı:
Kizil Ötesİyle Verİ Ariyorum Tel Restart Atiyo Ya SaÇmalikk
evet aynısı bendede oldu!
bende cmert i kurdum:hayir:

roce

roce

Üye
Arkadaşım her söliceğin için ayrı post atmasana neden forumu kirletiyosun?
Ayrıca bende nurani wardı we bu hataların birkaçını werdi ama bu hataların hepsi kullanıcı kaynaklı hatalar olduğunu anladım. Nuraninin upgrade wersiyonunu yükle bu versiyon sorunsuz we çok ii çalışıo. Herkese tavsiye edebilirim...

ocu77

ocu77

Üye
adama bak sanki makineli ile yaylım ateşi saçıyor...beğenmezsen yüklemezsin kardeşim..lütfen yorum ile çamur atmayı burada birbirine karıştırmayalım..:hayir: Modifiye bir fw olmasına rağmen bence sx1 in kendi fwsinden katbe kat güzel bir fw yapmış nurani kardeşimiz...Bu çalışmalar olmasaydı belkide sx1 i çoktan satmıştım..

emeğe saygısı olmayanın yemeğe şükrü olmaz...

roce

roce

Üye
ocu77' Alıntı:
adama bak sanki makineli ile yaylım ateşi saçıyor...beğenmezsen yüklemezsin kardeşim..lütfen yorum ile çamur atmayı burada birbirine karıştırmayalım..:hayir: Modifiye bir fw olmasına rağmen bence sx1 in kendi fwsinden katbe kat güzel bir fw yapmış nurani kardeşimiz...Bu çalışmalar olmasaydı belkide sx1 i çoktan satmıştım..

Ağzına sağlık ocu77 sana katılıyorum ama tatsızlık çıkmasın diye fazla bsy yazmamıştım ama sen bunu benim yerimede yaptın... :ehe:

luckyesref

luckyesref

Üye
ocu bende katılıyom sana

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
ocu77' Alıntı:

:megafon: katılıyorum sana öcü

radovex

Üye

ocu077 senin alet bu heralde mclaren bundan türkiyede yok diye biliyodum sen nasıl buldun bu telefonu? aslında süper:good:

benim telefon da işte bu alttaki bunlarda da mclaren yazıyo...
:cooll:

karizma61

Üye
    Konu Sahibi
almanyada dolu

hackerly

hackerly

Üye
nuraninin son versiyonu bence kötü olmuş her zaman en ii fw cmertin

perfectlover

Üye
radovex' Alıntı:

ocu077 senin alet bu heralde mclaren bundan türkiyede yok diye biliyodum sen nasıl buldun bu telefonu? aslında süper:good:

benim telefon da işte bu alttaki bunlarda da mclaren yazıyo...
:cooll:

McLaren alttaki siyah olandır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt