'Nur' hakkında...Yeni Nick'' Tuba Hakkında.''.. :))))

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
'Nur' hakkında...Yeni Nick'' Tuba Hakkında.''.. :))))
Önce benden biraz bilgi sonra sizlerden

İlk Nickim RUMMAN idi sonra Nur olarak tanındığım için Nur olarak değiştirdim çünkü RUMMAN isim olarak çağrıştırmadı maxi ailesine ve çok sevdiğim bir isim buldum Nur onu seçtim bu şekilde de iki nick gibi oldu bu durumdan sıkıldığım için de arkadaşlarıma açıklama yaptım ve sonrada Nicki değiştirdim...

Profil bilgilerimde yazdığı için diğer bilgileri yazmıyorum [yaş - memleket doğrudur]
Forum içinde genelde bu
smileylerin bana kullanılmasını sevmediğimi bilirsiniz

Başkaaa bazen bir şeyler karalamayı seviyorum şiir derseniz şiir demezseniz şiir gibi bazı dizeler gönlümden geldiğince işte

Teknolojiyi seviyorum kullanabildiğim kadar kullanıyorum hiç pc bilgim yokken uzman yaptınız beni burada dermişim [daha uzman olmadığımı da belirteyim ]
Her konuda bana yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim...Hakları ödenmez...

Evet sigara düşmanıyım hep dile getirim...
sigara sağlığa zararlı arkadaşlar

Her konuya mesaj yazmayı sevmem Her muhabbete katılmam ama iyi bir okuyucuyumdur en uzun yazıları bile sıkılmadan okurum Anlattığınız bir şeyi yada yaşadığım bir olayı kolay kolay unutmam aylar geçse sorarsanız anlatırım unutsam bile siz biraz bişey derseniz hemen hatırlarım böyle de bir huyum var biraz da İnatçıyım

Sanırım yeterli diye düşünüyorum

Tepkiler: -efşan, x-scarface, Amaru Shady ve 2 diğerleri

ia.phlvn

Üye
Tanıdığıma memnun oldum abla

Tepkiler: Tuba
İlk yorum benden olsun aslında seni anlatmaya kalksam yazana kadar bırak ilk yorumu 2. sayfaya kadar gider neyse gelelim sadede birçoğumuzun ablasısın evet pek yorumlarını göremiyoruz varlığını hissettirmiyorsun fazla ama yanımızda olduğunu biliyoruz konuşmuştuk birçoğumuzun ablası saygı duyulacak birisin ablam gibi severim

[ENGİN]

Üye
oldukça mütevazi ve alçak gönüllü bir kardeşimsin NUR

doctorrr

Üye
forumun ağır ablası yani bende bıraktığı imajı bu yeni yeni tanıyorum kendisini böyle kibar halleri falan eskilerle muhabbette görürüm genelde onu, bir aralar moderatördü neyse ablamızdır saygı duyarım kendisine...

ismini öğrenene kadar canım çıkmıştı
Tekrar memnun oldum
Konuyu sonra dağıtırım

Tepkiler: Şehriyar ve Tuba
this is aplaaa

gerek varmı yazmaya ablam
herkezin yorumu aynı ablaların ablası

tema prensesi ( 1 numara )

Mobilator

Emekli Yönetici
Çok muhabbetim olmasada forumun mütevazi ablalarından biri olarak gördüğüm kişi

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Tanıdığıma memnun oldum abla

teşekkür ederim güzel yorumun için Sevildiğimden daha fazla sever ve değer veririm insanlara

[ENGİN];5445714' Alıntı:
oldukça mütevazi ve alçak gönüllü bir kardeşimsin NUR
Teşekkürler

Yeniler ile de muhabbet ederim sadece konuları seçiyorum o yüzden kaynaklanıyor bu durum
ismini öğrenene kadar canım çıkmıştı
Tekrar memnun oldum
Konuyu sonra dağıtırım
tamam sonra dağıt

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Forumdaki ilk ve tek ablamsın Symbian bölümünde çok desteğini yardımını gördüm,bir sıkıntı olduğunda Nur hanım gelir müdahale eder diyorduk hep,o symbian ortamını özlemedim desem yalan olur Seviliyorsun abla daha da önemlisi sayılıyorsun

:kizdirmadanop:[/FONT

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Ne oldu Orhan

forumda başka ablalar da var ama sen symbianda aktifsin ya beni tanıdım ablam teşekkür ederim sende/sizlerde seviliyorsunuz...
benim içinde forumda tanıdığım her bir kişinin manevi değeri ve sevgisi var

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Tartışmasız iyi birisi.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Allah razı olsun abla Ama bizden geçti artık symbian işleri Ben artık MeeGo,Android,Windows Phone çoklu devam ediyorum yoluma Henüz windows phone cihazım yok ama yakında onada vericez bi ayar

evde bi sessizlik oluştı hmmm yazasım geldi

CABBAR

Üye
Abla çok gizemli birisi gibi geliyorsun bana. Iyi birisi olduğuna şüphem yok kendini tanıttığın kadarıyla ciddi birisin sanırım. Ayrıca o smileyleri sevmediğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu çok kullanırım : sarıl : bunu.