Tuba
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tanıdığıma memnun oldum abla
teşekkür ederim güzel yorumun içinİlk yorum benden olsun aslında seni anlatmaya kalksam yazana kadar bırak ilk yorumu 2. sayfaya kadar giderneyse gelelim sadede birçoğumuzun ablasısın evet pek yorumlarını göremiyoruz varlığını hissettirmiyorsun fazla ama yanımızda olduğunu biliyoruz konuşmuştuk birçoğumuzun ablası saygı duyulacak birisin ablam gibi severim
Teşekkürler[ENGİN];5445714' Alıntı:oldukça mütevazi ve alçak gönüllü bir kardeşimsin NUR
Yeniler ile de muhabbet ederim sadece konuları seçiyorum o yüzden kaynaklanıyor bu durumforumun ağır ablası yani bende bıraktığı imajı buyeni yeni tanıyorum kendisini böyle kibar halleri falan eskilerle muhabbette görürüm genelde onu, bir aralar moderatördü neyse ablamızdır saygı duyarım kendisine...
tamam sonra dağıtismini öğrenene kadar canım çıkmıştı
Tekrar memnun oldum
Konuyu sonra dağıtırım
Teşekkür ederim Orhanthis is aplaaa
gerek varmı yazmaya ablam
herkezin yorumu aynı ablaların ablası
tema prensesi( 1 numara )
Çok muhabbetim olmasada forumun mütevazi ablalarından biri olarak gördüğüm kişi
Ne oldu Orhan
Forumdaki ilk ve tek ablamsınSymbian bölümünde çok desteğini yardımını gördüm,bir sıkıntı olduğunda Nur hanım gelir müdahale eder diyorduk hep,o symbian ortamını özlemedim desem yalan olur Seviliyorsun abla daha da önemlisi sayılıyorsun
:kizdirmadanop:[/FONT
Ne oldu Orhan
forumda başka ablalar da var ama sen symbianda aktifsin ya beni tanıdım ablamteşekkür ederim sende/sizlerde seviliyorsunuz...
benim içinde forumda tanıdığım her bir kişinin manevi değeri ve sevgisi var
teşekkürler...Tartışmasız iyi birisi.
Biliyorum
Allah razı olsun ablaAma bizden geçti artık symbian işleri Ben artık MeeGo,Android,Windows Phone çoklu devam ediyorum yoluma Henüz windows phone cihazım yok ama yakında onada vericez bi ayar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?