NUnLock V5.1 signed Tam Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

caglet

caglet

Üye
Teşekkürler bu çok güzel ama ingilizce :D

serhat_002

serhat_002

Üye
eline sağlık çok güzel bi paylaşım.....

basketlife94

Üye
samsung star a oluyomu acaba?

anisti

anisti

Üye
dur bakalım yükleyeylim

FuNKyX5

FuNKyX5

Üye
sağol

shennikov

Üye
teşkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede register istemedi

alperdemirci

Üye
eyvallah paylaşım için saol

zazhamo

Üye
teşekkürler emeğine sağlık.

OMERK.

Üye
sağol kardeş

ayaz.87

Üye
sevgılı ustam oncelıkle emeklerın ıçın tesekkurler.oto yaptıgım zaman bellı bır zaman sonra kılıtlenıyor.tekrar yan tarafından acmam gerekıyor.on taraftan kapatıp acmam mumkunmu acaba yan tusu kullanmadan..

ofdi

Üye
sevgılı ustam oncelıkle emeklerın ıçın tesekkurler.oto yaptıgım zaman bellı bır zaman sonra kılıtlenıyor.tekrar yan tarafından acmam gerekıyor.on taraftan kapatıp acmam mumkunmu acaba yan tusu kullanmadan..

evet aynı sorun bendede var hocam:nono:

bulentcan91

bulentcan91

Üye
Nadir bey Çok teşekürler . Tam aradığım program. Çok teşekürler.

kdr1903

kdr1903

Üye
sonucu ben yazayım,5800 da denedim register istemedi,direkt olarak çalıştı,arka plan resmini değiştirebiliyorsunuz,yani gayet başarılı teşekkürler..

TAM SÜRÜMMÜ KARDEŞİM?? TRİAL DE DE ARKAPLAN DEĞİŞİKLİĞİ VE SENSİVİTY OLAYI YAPABİLİOSUN ZATEN.. BUNDA OTOMATİK BAŞLANGIÇ, SAYDAMLIK AYARI GİBİ ŞEYLERİ TIKLADIĞINDA "DOWN " FALAN GİBİ ŞEYLER ÇIKIYO MU KARŞINA? YOKSA TÜM ÖZELLİK KULLANIMI AÇIK MI? :allalla:

--------------- Ekleme ---------------

"ovi"dekinden önceki sürümü bu fakat "ovi"deki trial diye geçiyo yazı rengi falan değiştiremiyosun.. bunda değişebiliyo yani tam sürüm 5.10(0) _

lepricon33

Üye
yükledim tlfna peki nasıl kuracam bunu ?

mustixashk

mustixashk

Üye
nadir üstat eline emeğine sağlık gerçekten cok aradım hepsi trıal di bu tam surum elıne saglık cok tesekkurler:aha::oke:

abuzerefendi

Üye
tuş kilidi düğmesini kullanmadan açılabiliyormu?

thrashmetal

Üye
harikaa ..teşekkürler

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Trialde orta tuşa iki kere basınca dakitliyordu.Bnda o ayarı nerden etkinleştiriyoruz?

mert_535

mert_535

Üye
Nunlock u kullanmak içinde yandaki tuşu kullanarak kilidi açmak gerekiyo. yan tuşu kullanmadan açmak isteyenler için işe yaramaz fakat görsellik için güzel bi program. paylaşım için saol.

Üst Alt