Uygulama numerik klavye

Sponsorlu Bağlantılar

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
numerik klavye
ben çok mesajlaşıyorum dokunmatik telefonların çoğundada q klavye ama alışamadım bana şöyle adam gibi numerik klavye önerir misiniz?

Ates-BaRuT

Üye
ben çok mesajlaşıyorum dokunmatik telefonların çoğundada q klavye ama alışamadım bana şöyle adam gibi numerik klavye önerir misiniz?

Telefonun mesajlar kısmından yada ayarlar kısmında kı dil ve klavye seceneginden yapabılırsın.Yada swiftkey gibi kalvye programlarından rahatlıkla tuslu telefonlar gıbı mesajlasma secenegıne gecebılırsın.

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
Go Keyboard kurabilirsiniz. Hem numerik (T9'lu), hem yatay qwerty hem dik qwerty seçenekleri var hem de temaları güzel

By_SeF4

Üye
Benim telefonumda bir klavye sorunu var. Numerik klavye arıyorum. Bahsettiğiniz GO Keyboard'ı indirdim fakat Numerik Klavyesi çok kötü. T9 bazında yani. Kelime giremiyorum. :S Türkçe kelimeleri algılamıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?

- - - Eklendi - - -

Az önce sorunumu çözdüm. TouchPal Keyboard ile. Size tek bir şey söylüyorum; harika ötesi.

• Beğen
Tepkiler: bursal!
GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
Benim telefonumda bir klavye sorunu var. Numerik klavye arıyorum. Bahsettiğiniz GO Keyboard'ı indirdim fakat Numerik Klavyesi çok kötü. T9 bazında yani. Kelime giremiyorum. :S Türkçe kelimeleri algılamıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?

- - - Eklendi - - -

Az önce sorunumu çözdüm. TouchPal Keyboard ile. Size tek bir şey söylüyorum; harika ötesi.

Evet biraz karmaşık :) Sorunu çözdüğünüze sevindim

flyx

flyx

Üye
en son mesajı okumadan Touch Pal diyecektim sen bulmuşsun zaten. inanılmaz abi yaşanması kullanılması gerekir :) daha önceden swype vardı ama şuan touchpal daha iyi. Türkçe görünümlü klavyesi olmaması bir not kırdırıyor ama yinede lider..

XaoN

Üye
numerik klavye hangi programlarda mevcut yardımcı olabilirmisiniz ?

bursal!

bursal!

Üye

- - - Eklendi - - -

az önce yükledim numerik klavye isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum yapanın da eline sağlık.

engin1bozkurt

Üye
kardeş klavyenin en güzelini smartkeyboard ı öneririm mesaj yazmak zevke dönüşüyor programı nasıl koyacağımı bi bilsem şuraya program bende ama buraya eklemeyi bilmiyorum

ciwano0114

Üye
TouchPal dan daha iyisine rastlamadım hepsini kullandım. ama küçük bir sorunu var bazı kelimeleri kayıt ederken tekrar hafıza dan silinmiş oluyor. bunu anlamadım. ama yine de su an zevkle yazıyorum bu klavye yle :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt