Numarayı tekrar taşıma?? Yardım lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wrghasmtr

wrghasmtr

Üye
    Konu Sahibi
Numarayı tekrar taşıma?? Yardım lütfen..
merhaba arkadaşlar,

geçtiğimiz ay,kontörlü turkcell hattımı vodafone faturalı cep limitsiz tarifesine taşıdım..50 liralık olan..

ancak vodafone un gerek web hizmetleri gerekse kalitesi nedeni ile memnun değilim.

hattımı tekrar turkcell e taşımak istiyorum ancak vodafone a 1 ağustosta geçmiştim.kısa bir süre olduğu için herhangi bir bedel,vergi vs. ödemem gerekiyor mu faturalı hat iptal olacağı için bilmiyorum.

konu hakkında bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi acaba?

teşekkürler

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bende aynı dertten muzdarıbim.Son kez taşıma hakkı versinler pişmanlık yasaı gibi birşey olsun Turkcellime geri geçeçm :)

gazbakkal

Üye
Yhhhaaa Şafak Sezer Nabı Diyer Selim BASSS BASS BAĞIRMADIMI SİZE NİKAHNINA BENİ ÇAĞIR SEVGİLİM İSTERSEN ŞAİİDİN OLURUM SENİN DİEEE :D

colaturka14

Üye
bildiğim kadarıyla numara taşımada sınır yok.aama geçilen numarayı o operatörde ........... süreyle kullanmak gerkir mi onu bilmem.

solgun50

solgun50

Üye
şu an hala serbest hemen geçiş yapılabilir...

UltiCode

UltiCode

Üye
öyle bir sınırlama yok diye biliyorum istediğiniz gibi geçiş yapabilirsiniz

cskn53

cskn53

Üye
ulan TURKCELL gibisi varmı bende bir boşluğa düşüp vodafona geçtimm pişmanım bi daha olsa yapmam. ama biri bu konuya bir açıklık getirsin. burdan sesleniyorum vodafonun web hizmetleri berbatt + 0 ulan müşteri hizmetlerini aradım 1-2 saniyede tam 6 kontör gitti...!!! TURKCELL böle mii? ara TURKCELL in müşteri hizmetlerini sabaha kadar muhabbet ett... vodafonu kınıyorumm ve en kısa zamanda tekrar türkcelle geçmek istiyorummm..

TURKCELL le bağlan hayata .... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt