Numaranı vodafone Faturasıza taşı heryöne 500 dakika 15 tl (12 ay boyunca)

Sponsorlu Bağlantılar

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Numara taşımada görülmemiş teklif Vodafone’da sizi bekliyor!

Numaranızı taşıyarak Vodafone faturasız tarifelerinden birini seçin, ayda sadece 15 TL’ye her yöne geçerli 500 dakika alın!

Üstelik faturasız tarife kısıtı veya yaş sınırı da yok! Numaranızı taşıyarak paketinizi alın, 30 gün boyunca sevdiklerinizle rahat rahat konuşun.

Paketinizi almak için SUPER yazıp 7580’e ücretsiz SMS göndermeniz yeterlidir, paketiniz siz iptal etmediğiniz ve bakiyeniz yeterli olduğu durumda 12 ay boyunca otomatik yenilenir.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
bundan ziyade Vodafone'dan hepsi bir arada bir 19'luk bekliyordum şahsen :hmmm

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Bugün avea hattımada bu konuyu anlatan bir sms geldi sadece konuşma süresi ile olacak iş değil.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bugün avea hattımada bu konuyu anlatan bir sms geldi sadece konuşma süresi ile olacak iş değil.

Aynen :oke:
artık devir teknoloji devri, çoğunluk akıllı telefon kullanıyor bu yüzden çıkarılan paketler içinde mutlaka internet de olmalı diye düşünüyorum.

kelikuputis

Üye
Bir de işin kötü tarafı 12 ay. 12 aydan sonra ortada mı kalacağız...

anlamamki

Üye
slm
internet ve sms kullanmayan orta sinif kullanicilar icin guzel kampanya esimin hattini tasidim ve aktif oldu
saygilar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
birde numarasını taşıyana 20 tl ve üzeri yüklemede 500 sms hediye vardı dahilmi acaba buna?

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
SUPER yazıyorum 7580'e gönderiyorum ama olmuyor bi türlü. SUPER "SUPER" SÜPER yazdım ama olmadı. Hattımda 20 TL yüklü. Nasıl olucak bu iş ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
anisti

anisti

Üye
evet bencede komple olmalı paketler ve daha ucuz olmalı diye düşünüyorum.

murat.122a

murat.122a

Üye

Üst Alt