Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gofrettin115' Alıntı: Zaaaa Genişletmek için tıkla ... Xd
TurkSaw' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gofrettin115' Alıntı: Zaaaa Genişletmek için tıkla ... Xd
Baydırman Moderator maxirabit' Alıntı: Yalnız gerçek numarayla sorgu yapılırsa, o numaranın gitme ihtimali yüksek Genişletmek için tıkla ... Nireye?
maxirabit' Alıntı: Yalnız gerçek numarayla sorgu yapılırsa, o numaranın gitme ihtimali yüksek Genişletmek için tıkla ... Nireye?
maxirabit Üye Genc007' Alıntı: Nireye? Genişletmek için tıkla ... 118 li numaralara gider, parayla satılıyor o numaralar Google ın gözünü seveyim, buna gerek kalmıyor, kız arkadaşıma neredesin diyorum, sonra dur deme sen diyip, harita üstünden konumunu buluyorum onun
Genc007' Alıntı: Nireye? Genişletmek için tıkla ... 118 li numaralara gider, parayla satılıyor o numaralar Google ın gözünü seveyim, buna gerek kalmıyor, kız arkadaşıma neredesin diyorum, sonra dur deme sen diyip, harita üstünden konumunu buluyorum onun
Baydırman Moderator maxirabit' Alıntı: 118 li numaralara gider, parayla satılıyor o numaralar Google ın gözünü seveyim, buna gerek kalmıyor, kız arkadaşıma neredesin diyorum, sonra dur deme sen diyip, harita üstünden konumunu buluyorum onun Genişletmek için tıkla ... Her yere sızıyolar abi yapacak bir şey yok
maxirabit' Alıntı: 118 li numaralara gider, parayla satılıyor o numaralar Google ın gözünü seveyim, buna gerek kalmıyor, kız arkadaşıma neredesin diyorum, sonra dur deme sen diyip, harita üstünden konumunu buluyorum onun Genişletmek için tıkla ... Her yere sızıyolar abi yapacak bir şey yok
maxirabit Üye Genc007' Alıntı: Her yere sızıyolar abi yapacak bir şey yok Genişletmek için tıkla ... Hattı alırken zaten özel yerlere kapattırdım, yani 118'li yerlerden ismimden kayıt falan çıkmıyor, bilerek önlemimi aldım
Genc007' Alıntı: Her yere sızıyolar abi yapacak bir şey yok Genişletmek için tıkla ... Hattı alırken zaten özel yerlere kapattırdım, yani 118'li yerlerden ismimden kayıt falan çıkmıyor, bilerek önlemimi aldım
Baydırman Moderator maxirabit' Alıntı: Hattı alırken zaten özel yerlere kapattırdım, yani 118'li yerlerden ismimden kayıt falan çıkmıyor, bilerek önlemimi aldım Genişletmek için tıkla ... Önlem şart
maxirabit' Alıntı: Hattı alırken zaten özel yerlere kapattırdım, yani 118'li yerlerden ismimden kayıt falan çıkmıyor, bilerek önlemimi aldım Genişletmek için tıkla ... Önlem şart
maxirabit Üye Genc007' Alıntı: Önlem şart Genişletmek için tıkla ... Türkcell kazık ama bazı yönleri iyi, o yüzden güven verdiği yönleri de var
Genc007' Alıntı: Önlem şart Genişletmek için tıkla ... Türkcell kazık ama bazı yönleri iyi, o yüzden güven verdiği yönleri de var
Baydırman Moderator maxirabit' Alıntı: Türkcell kazık ama bazı yönleri iyi, o yüzden güven verdiği yönleri de var Genişletmek için tıkla ... Hepsi aynı şeyin laciverdi aslında abi
maxirabit' Alıntı: Türkcell kazık ama bazı yönleri iyi, o yüzden güven verdiği yönleri de var Genişletmek için tıkla ... Hepsi aynı şeyin laciverdi aslında abi
maxirabit Üye Genc007' Alıntı: Hepsi aynı şeyin laciverdi aslında abi Genişletmek için tıkla ... En ucuzu olmuyor ki zaten tek fark en az kazık olanı diyoruz, yurt dışı fiyatlarıyla karşılaştırdığımızda insanı kanser eder
Genc007' Alıntı: Hepsi aynı şeyin laciverdi aslında abi Genişletmek için tıkla ... En ucuzu olmuyor ki zaten tek fark en az kazık olanı diyoruz, yurt dışı fiyatlarıyla karşılaştırdığımızda insanı kanser eder
Baydırman Moderator maxirabit' Alıntı: En ucuzu olmuyor ki zaten tek fark en az kazık olanı diyoruz, yurt dışı fiyatlarıyla karşılaştırdığımızda insanı kanser eder Genişletmek için tıkla ... Ucuz ne varki zaten. Dünyanın parasını ödüyoruz. Dünyanın yerine biz ödüyoruz galiba evet.
maxirabit' Alıntı: En ucuzu olmuyor ki zaten tek fark en az kazık olanı diyoruz, yurt dışı fiyatlarıyla karşılaştırdığımızda insanı kanser eder Genişletmek için tıkla ... Ucuz ne varki zaten. Dünyanın parasını ödüyoruz. Dünyanın yerine biz ödüyoruz galiba evet.
Baydırman Moderator 'Şeref'' Alıntı: Ama her seferinde duş çıkıyor olmazki böyle canım Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator 'Şeref'' Alıntı: İnsan bekliyor yinede işte Genişletmek için tıkla ... Çok iyi program abi. Adamı şak diye yakalayıveriyor
'Şeref'' Alıntı: İnsan bekliyor yinede işte Genişletmek için tıkla ... Çok iyi program abi. Adamı şak diye yakalayıveriyor