Numara Taşıma Kampanyası 600 Dakikaya Düşürüldü

Sponsorlu Bağlantılar

Avea*

Avea*

Üye
    Konu Sahibi
Numara Taşıma Kampanyası 600 Dakikaya Düşürüldü
Arkadaşlar 1000 dakika olan Numara taşıma kampanyası 12 Mart itibariyle 600 dakika olarak devam edecek. Bilgilerinize.

• Beğen
Tepkiler: darülmendep

solgun50

solgun50

Üye
Arkadaşlar 1000 dakika olan Numara taşıma kampanyası 12 Mart itibariyle 600 dakika olarak devam edecek. Bilgilerinize.

bence de mantıklı olanı bu çünkü aboneler bu sefer yüzer gezer oluyo cazibe numara taşımaya değil de kalıcı olan tarifelere de yapılmalı...

bu arada avea rumuzlu arkadaşım yeni tarife ler var yolda olan malum 1 nisan arabağlantı ücretleri düşüyor...

Avea*

Avea*

Üye
    Konu Sahibi
Onlar henüz bir resmiyet kazanmadığı için paylaşmayı doğru bulmuyorum. Ancak 1 Nisan'dan itibaren kontör olayının kalkacağı kesinleşti. Arabağlantı ücreti düşeceği için hatlar arası görüşmede ucuzlayacak. Artık birşeyler yavaş yavaş rayına oturuyor. Herşeyin hayırlısı.

solgun50

solgun50

Üye
Onlar henüz bir resmiyet kazanmadığı için paylaşmayı doğru bulmuyorum. Ancak 1 Nisan'dan itibaren kontör olayının kalkacağı kesinleşti. Arabağlantı ücreti düşeceği için hatlar arası görüşmede ucuzlayacak. Artık birşeyler yavaş yavaş rayına oturuyor. Herşeyin hayırlısı.

öncelikle yardımlarınız ve açıklamalarınız için teşekkürler umarım 1 nisanda rekabet ve şu trclin tekelliği kalkar ... yıllardır avea kullanıcısıyım kamulular için 1200 dk 35 tl trclin tarifesine cevap verememesi ve verdiği cevabın yeterli olmaması ilginç etrafımdaki tüm kamulular neredeyse trcll 35 e 1200 de son olarak faturalılarda ücretsiz süre sorgulamayı hala yapmayışınız da büyük eksiklik saygılarımla... yeni tarife haberlerini bekliorum iii çalışmlara...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
hayirlisi insallah faydasi olur kullanicalara ara baglanti ucretinin kalkmasi acaba bu aramalar sadece yurt icindemi ucuzlayacak yoksa yurt disi icinde gecerli olurmu

Avea*

Avea*

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışı görüşmelerin ücretlendirilmesi hakkında çok birşey değişeceğini zannetmiyorum.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
teskler bilgi icin olsun yurt ici degissin oda iyi:ehe

Üst Alt