Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NTorch Lite v1.00 ( el feneri )
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vsburakvs
Üye
program n73 ME de çok güzel alışıyor kod ise rarda ki ****** de yazıyor
hankrolledie
Üye
ya beyler bende n73 var yüklüyorum kodu felen giriyorum wrong unlock code,please reinstall and try again! NTorch lite for s60 3rd edition felen yazıyo lütfen yardımcı olun
yararlıda bende n73 var indirdim attım telefona yükledim bi yazı çıktı olmuyo yani
gaussfire
Üye
vallahi eline sağlık allah tuttuğunu altın etsin ne muradın varsa versin allah çolunu çocuğunu sana bağışlar inşallah (amin)
resulemrah
Üye
direk calısacakmı?
mcnpl4
Üye
kod olmuyo
dastar77
Üye
paylasimin icin tesekkürler
yılcılar
Üye
6120c de çalışmıo lütfen yardım edin yau çok lazım bana............aglaaglaagla
ozgur3185
Üye
el feneri programını N73 te kulanmak için 25600 kodunu girmelisiniz
+ bilgilendirme indirdikten sonra sertifika gecmiş uygulama yazarsa telefonun tarih ayarını 2008 e alın yükleyin sonra tarihi düzeltin.
not: N73 te koD: 25600 umarım yardımcı olabilmişimdir.
umitarda
Üye
n95 te kırmızı flaş ısıgı yanıyo
focus838
Üye
arkadaşlar şu n95 ve n95 8gb kırmızı ışık olayını aşan yokmu eşşek gibi flaş var fener olarak kullanamıyoruzz....
FLake
Üye
tşkler n73 te çalıştı tarihi 2007 ye alıp 25600 kodunu yazınca oldu
ya arkadaşlar neden kırmızı yanıyor? yardımcı olursanız sevinirim
halilc
Üye
indirdim umarım e66 da çalışır. tşk
tcysn
Üye
emeğine sağlık...
temres
Üye
Arkadaşlar 6120c de çalışmıyor !!!
Pro açıkken de kamera kullanılamıyor. "kamera başka bir uygulama tarafından kullanılıyor" uyarısı veriyor.
ogus_123
Üye
muhteşemmmmmmmmmmmmm
stek
Üye
programı çalıştırdım ve flashım kırmızı yandı. sayenizde red eye özelliği olduğunu gördüm n95in ama flash olarak kullanılamıyor.
paşabahçe
Üye
teşekkurler bu güzel program için dostum
CS BETA
Üye
6120 Classic de calisio mu?
kmbaaa
Üye
bn bı turlu calıstıramadım arkadaslar yardımcı olun msn [email protected] el feneri programı konusunda yardım lazım . telefeon n73 . bı de süreklı sertifika sorunuyla karsılasıorum hadı gosterın yardım severlıgınızı da !!!