Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nseries skinli POWERMP3---üstelik ben yaptım---mükemmel oldu---
Sponsorlu Bağlantılar
memet111
Üye
Bu hacker hıyarı benim 1gb hafıza kartınada yedi adı üstünde adam yazmıs hacker diye yüklemeyin sakın telefonun her tarafına bi pisliğini koymus telefonu bozmadı allahtan ona şükrediyorum.böyle adamlar devlete millete zarar. nerde bir hacker varsa....
oxo3455
Üye
cidden adam sanıp yukledım tele ama tel kafayı sıyırdı hacker zannetme kendını
murti100
Üye
çok teşekkür ederim kardeş çok süper olmuş bu program içine wna.wav.mp4 codec atamazmısın.
yinede çok güzel olmuş 6600'a yakıştı
execution__
Üye
emeğine sağlık
salkin
Üye
bide sis i toplamadan önce müzük listeni temizlkesen tam olcak kardeşim
memint
Üye
ben n73 te çalıştıramadım yardımcı olursanız sevinirim
haykoliq_14
Üye
6600 da çlşırmı
KupaLasT
Üye
bu program çalışıo ama şarkılarım var aslında ama listeye tıkladıgımda şarkı yok diyor cvp yazarsan sevinirim ramazan
oxo3455
Üye
adminler uyumasın lütfen telefonum arıza tapdfı hafıza kartı iptal bu sitede hack varsa alayına gider yapılır göz yummayın
corchy
Üye
güzel olmus eline sağlıq
ByMickes34
Üye
Sn ramazan arkadaşım. Bu winampı Nokia n73 e yükledim sorun çıkarıo yüklerken sis dosyasını desteklemiyor dior.Peki bunun için ne yapmam lazım bir bilginiz varmı acaba?Buna sisx uzantılı winamp mı yüklenmesi lazım yoksa arkadaşlar?
Sn ramazan arkadaşım. Bu winampı Nokia n73 e yükledim sorun çıkarıo yüklerken sis dosyasını desteklemiyor dior.Peki bunun için ne yapmam lazım bir bilginiz varmı acaba?Buna sisx uzantılı winamp mı yüklenmesi lazım yoksa arkadaşlar?
n73 s60v3 sisx dosyası destekler
bu dosya s60v2 yani 6600,6630 vb destekler....
anlıcan bu n73e uygun degil...
yasadışıblack
Üye
eywallah usta emeğine sağlık
Tr-Maxicep
Üye
Sağoll
PlaJGezgini
Üye
Harika Olmuş.. Teşekkürler Ramazan..
ayuce060677
Üye
saol
27bilal27
Üye
eline sağlık
johnhally
Üye
thankz
murat3169
Üye
süper
BarisOlsun
Üye
ne kadar cahil var burda be ramazan kendi yaptığı programı tanıtmak için exe biçiminde dosyalar düzenlemiş bunlar virüs sanıyorlar telefonu kullanmayı bilmeyenler buraya girmesin bence... ayrıca powermp3 yeni skin güzel eline sağlık çok zaman istiyo bunu hazırlayıp yapması ama burdakiler kolay sanıyolar...neyse