sasmaz75 Üye kardeş eline koluna sağlık 3 gümdür böyle bir program arıyordum. Sonunda sayende buldum çok teşekür edierim paylaşımın için
kardeş eline koluna sağlık 3 gümdür böyle bir program arıyordum. Sonunda sayende buldum çok teşekür edierim paylaşımın için
karasulu054 Üye recep_89' Alıntı: bende bu prgramı kullanıyorum mukemmel calısıyor (6600) Genişletmek için tıkla ... kardeş bende 6600 a yükledim ama tv nin dibine kadar gitmek gerekiyor yoksa almıyor sendede öylemi acaba veya benim tlf un jarjı azdı ondan yaparmı acaba
recep_89' Alıntı: bende bu prgramı kullanıyorum mukemmel calısıyor (6600) Genişletmek için tıkla ... kardeş bende 6600 a yükledim ama tv nin dibine kadar gitmek gerekiyor yoksa almıyor sendede öylemi acaba veya benim tlf un jarjı azdı ondan yaparmı acaba
ahmet809 Üye kardeş nokıa 6600 da çalışir mı? --------------- Ekleme --------------- watson tv de çalışırmı kardeş
kardeş nokıa 6600 da çalışir mı? --------------- Ekleme --------------- watson tv de çalışırmı kardeş
gentlement39 Üye n78de çalışmaz bu programların çoğu kızılötesiyle çalışıyor. ama indirip yorum yazcam