NotifWidget v1.0.10 [Türkçe] | Android Bildirim Widgetı

Sponsorlu Bağlantılar

dark3434

Üye
Hocam cihazda root varsa xblast tool deneyin xposed de kurmaniz lazim kilit ekraninda bildirimler cok hos onda
çok teşekkür ederim kurdum fakat tam olarak hangi yolu izlemem gerekiyor,hangi menüden aktifleştirebilirim.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam forumda turkce xblast tool un son surumu cikti kurun sonrada xlockye girip ordan kilt ekrani bildirimleri aktif edin ben kullaniyorum cok guzel

dark3434

Üye
çok teşekkür ederim.
Hocam forumda turkce xblast tool un son surumu cikti kurun sonrada xlockye girip ordan kilt ekrani bildirimleri aktif edin ben kullaniyorum cok guzel
üstad xlocky,e menüsü altında kilit ekran bildirimleri yok.türkçesini indirdim menümü farklı acaba.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

dark3434

Üye

ilginize çok teşekkür ediyorum.doğru sürüm yüklü ama bende sizdeki gibi kilit ekran bildirim ibaresi çıkmıyor.resim eklemeyi bilmiyorum.umarım linkten benim tel menüsü yükleyebilmişimdir.çok merak ettim nerde hata var

byAndroid

byAndroid

Üye
Galiba cihazinizdan kaynaklaniyo o zaman

byAndroid

byAndroid

Üye

Bu da kilit ekranindan goruntu

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Etkinleştirince çıkıyor olabilir

dark3434

Üye
gravity box yüklü aynı zamanda çakışmamı yapıyorlar acaba.

byAndroid

byAndroid

Üye
gravity box yüklü aynı zamanda çakışmamı yapıyorlar acaba.
Xlockyden bildirimleri aktif yapinca cihazi yeniden baslatmaniz gerekiyor ve cihaz biraz daha gec acilcak yaptiniz mi bunu

dark3434

Üye
bu arada uygulama güzelmiş.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

dark3434

Üye
evet yeniden başlatıyorum.acaba cihazın normal menüsündeki ekran kilitini devre dışımı kalması gerekiyor.

dark3434

Üye
cihaz lenovo p 780 rootlu 1.5 yıldır kullanıyorum.
slx rom yüklü v26
sürüm.4.2.1

dark3434

Üye
popup kullanıyorum.denemediğim kilit bildirim programı kalmadı derken sanki bunu denemedim gibi.inşallah türkçedir.arkadaşım ayırdığın zamana ve ilgine çok teşekkür ederim.alakan mahcup etti beni saolasın.
evet denemişim.türkçe olmadığı kaldırmışım.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam lenovo deyince sasirdim valla bilgim yok telefon hakkinda

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
popup kullanıyorum.denemediğim kilit bildirim programı kalmadı derken sanki bunu denemedim gibi.inşallah türkçedir.arkadaşım ayırdığın zamana ve ilgine çok teşekkür ederim.alakan mahcup etti beni saolasın.
evet denemişim.türkçe olmadığı kaldırmışım.

denedim ben bildirim geliyor ama dediğiniz gibi uygulama az türkçe çok ing

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
v1.0.10 konuya eklendi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt