ponçikEnişte
Üye
emin ol var. bizim iş yerinde biri var, hala eski bi Nokia kullanır. hep yeni telefon alma dürtüsü var adamda ama bana her zaman sorduğu "yeni farklı modeller ne çıktı? senin telefonun (Lumia) android olanı yok mu? şöyle kimsede olmayan güzel bi model baksana? bi tek bende olsun o telefon" gibiMillet için telefon alan var mı hala ya, şekil olmak için (bu cümle konu sahibine değil).
Bende o yöndeyim.... Tabi lumia aşıım ama hem 920 hemde 520 yle napacağım zaten note ııı hediye geleceği için sadece oyun , internet , müzik amaçlı kullanacağım...Lumia 1520 kullanıyorum ben. Tercih yapma şansım vardı ve 1520 bana daha cazip geldi. Uzun vadede üniversite ve iş yaşamımı düşünerek böyle bir tercih yaptım, cihazdan oldukça memnunum. Oyun ve uygulama konusunda beni tatmin ediyor açıkçası. Ama madem Lumia 920 alacaksın, bende Note III tercih ederdim sanırım. Arkadaşımla beraber aldık telefonları o Note III aldı bende Lumia 1520 aldım. İkimizde memnunuz telefonlardan. Hani şöyle ki hangisi olursa olsun pişman olacağını sanmam.
Note 3 un ekrani kucuk mu ki?Ekranı büyük olsun istiyorsan 1520.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hocam çok iyi yazmışsın windows phone un daha uzun bi yolu varNote 3 daha mantıklı.
Farklı olmak ve dikkat çekme istiyorsan Lumia 1520 al.
Ama ne farkı ve ne dikkati ?
Fırına atılan simitin daha pişmeden müşteriye çiğ servis edilmiş halini, parasını vererek yemek zorunda kalman gibi.
Şu an bu haliyle bana göre Lumia alınmaz, bana göre diyorum ama.
Hele bir gesin 5-10 sene belki o zaman...
Önemli olan senin kullanımın, neler yeter neler yetmez.
Millet için telefon alan var mı hala ya, şekil olmak için (bu cümle konu sahibine değil).
Telefondan anlamayan fanlar mesaj atmasın sırf NOTE 3 ü yok diye telefonu kötülemek insafsızca !!!
Tabi lumia aşıım ama hem 920 hemde 520 yle napacağım zaten note ııı hediye geleceği için sadece oyun , internet , müzik amaçlı kullanacağım...Bu konuya donanım merakımdan dolayı daha iyi bildikleri için
@papakudioflu @bulutsuzgece yi davet ediyorum. Donanım bakımında note 3 mü 1520 mi ? Yani oyunlardda , müzik dinlemede , internet falan ?
Asıl bunu demeniz hakarettir. Sonuçta iki cihazın da birbirine göre artıları eksileri var. Bu kadar fanatik olmamak lazım.Bu konuyu açmanız bile note3'e hakarettir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?