osmanmert94
Üye
Sıra arkadaşımda var. Sadece benim gördüğüm bu, gram kasma yok mu ahaha. Ayrıca Asphalt 8'de kasıyor yalansa yalan de.cihazda 8gb boşluk var 1 gram kasma yok kullanmadan yazmayalimen pro 6-7 oyun yüklü
yalanKu
Sıra arkadaşımda var. Sadece benim gördüğüm bu, gram kasma yok mu ahaha. Ayrıca Asphalt 8'de kasıyor yalansa yalan de.
Oha ya, abi sen harbiden kullanıyor musun bu telefonu. Optimizasyon sorunu var Asphalt 8'de. FanSung sun belli işte.
Oha ya, abi sen harbiden kullanıyor musun bu telefonu. Optimizasyon sorunu var Asphalt 8'de. FanSung sun belli işte.
fan değilim nokia da severim htc de lg deOha ya, abi sen harbiden kullanıyor musun bu telefonu. Optimizasyon sorunu var Asphalt 8'de. FanSung sun belli işte.
senin arkadaşındaki note 3 neo olmasın??Ku
Sıra arkadaşımda var. Sadece benim gördüğüm bu, gram kasma yok mu ahaha. Ayrıca Asphalt 8'de kasıyor yalansa yalan de.
Hayır bildiğimiz Note 3 teknosadan aldı hatta.Ssenin arkadaşındaki note 3 neo olmasın??
saat?saate bak anlarsın
Şuan gönderdiğimin göstergesi amaçlı dedimHay
Hayır bildiğimiz Note 3 teknosadan aldı hatta.S
saat?
Tamam inanıyorum bende zaten fakat benim 920 de Asphalt 8 daha akıcıydı. Ama sadece Asphalt 8. Diğer oyunlarda elbette önde olacak onun yarışacağı Lumia 1520'dir. Fakat menu performansında tüm 1gb ram e sahip Lumialar öndedir. Akmıyor yani Note 3 te sistem.Şuan gönderdiğimin göstergesi amaçlı dedim
fazla widget koymassan mesela brn 4 ekran full widget dolu hiç kasmiyor 6 ekranın 6 sına koyarsan tabi elbette biraz fark edecektir oda uygulamadan çıktığın zamanlarda olur genelde tüm androidlerde benzer sorun var.Tamam inanıyorum bende zaten fakat benim 920 de Asphalt 8 daha akıcıydı. Ama sadece Asphalt 8. Diğer oyunlarda elbette önde olacak onun yarışacağı Lumia 1520'dir. Fakat menu performansında tüm 1gb ram e sahip Lumialar öndedir. Akmıyor yani Note 3 te sistem.
fazla widget koymassan mesela brn 4 ekran fu ll widget dolu hiç kasmiyor 6 ekranın 6 sına koyarsan tabi elbette biraz fark edecektir oda uygulamadan çıktığın zamanlarda olur genelde tüm androidlerde benzer sorun var.
Lumia da widget olayı olmadığı için kasmamasi ios teki gibi çok normal geliyor.
Aynen alacaksan 9005 ini alacan.Note 3 un mümkünse 9005 modelini aldır n9000 modeline göre daha iyi snapdragon 800 işlemci qualcomm hızlı şarj desteği ve 4k video çekimi gibi artıları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?