Notebook tavsiye istiyorum yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Notebook tavsiye istiyorum yardım
sa arkadaşlar yeni bir notebook aldım özelliklerini yazıcam değerlendirirmisiniz ne gibi oyunlar oynayabilirim nasıl kullanmalıyım şimdiden çok teşekkürler )

Özellikler :
16 gb ram
Core İ5 3000li bişeydi 4 çekirdek
Nvıdıa geforce 630m ve intel hd graphics 4000
64 bit windows 8
650 gb sabit harddisk
Casper nirvana notebook 2013te üretilmiş parça bu

Samet.25

guzel netbook baya goturur seni

16 gb ram gereksiz bu cihaza 8 yeter de artardır bile hani i7 olsa gtx675m ekran kartı falan olsa tamam bir kaç sene götürmesi açısından olurdu tabiki fazla ram göz çıkarmaz bu bir sorun değil ekran kartlarına gelirsek şuan zaten piyasada orta sınıf cihazlarda genelde 630m kullanılıyor günümüz oyunlarının hepsini açar bazılarından kısmak gerekse de intel hd 4000 ile de pes 13 bile oynayabilirsin iyi denmez o kart için ama pes 13'ü oynatıyor ama 11 ve 12'yi kaldırmıyor ilginç değil mi ? Windows 8 olmasıda iyi olmuş hard disklere zaten takılmamak lazım haricilerin fiyatı git gide düşüyor Tek sorun casper olması çünkü casper almak kumar oynamak gibi birşey ısınma olayı olabliiyor umarım sorun çıkarmaz bu konuda sana güle güle kullan hayırlı olsun

Konu Sahibi
eyv hocam ben şuana kadar hiç ısınma görmedim 8 saat aralıksız oynuyorum gram ısınmıyo

Konu Sahibi
kaç paradır soğutucu kardeş ?

kaptan23

Üye
ben casper karşıtıyım şuana kadar hiç memnun olmadım iki sefer elimde kaldı şuan dell n5110 kullanıyorum
8 rm
500harddisk
4 ekran nı var mükemmel sıcaklık sorunuda yok

MrExpert

Üye
Casper almak mayınlı arazide yürümek gibidir

zaten fiyatlara bakarsanız 2000 lira civarındaki samsung dell asus özelliklerindeki casperlar 1700 - 1800..

Buğra

Admin
ısınma sorununuz yoksa sevinmelisiniz hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...