Notebook Soğutucu Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brqsalvo

brqsalvo

Üye
    Konu Sahibi
Notebook Soğutucu Önerisi
Arkadaşlar ben GTA 4 oynuyorum malum notebook olduğu için çok ısınıyor sistemim önerilenlere de yetiyor ama ''en düşük'' çözünürlükte bile hafif kasıntılar oluyor ısınmadan dolayı.Bana 30 TL ye kadar soğutucu önerirmisiniz ? aklımda şu var : bunu alırsam Gta 4 ü rahat oynayabilirmiyim? & sizde bana önerirseniz
sevinirim..

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
LED fanlı olduğu için almanı öneririm kasmaları fazla engelleyemezsin ama rahatlar pc sitedekini al bende daha iyisini bulamazsın :good:

futbol123

futbol123

Üye
ekran kartın güçlü değil arasıra kasmalar olucaktır soğutucu alsan faydası olur..

v for

Üye
kardeş bunlardan alırsan yani usb li olandan birde usb fiş al prize tak bunu yoksa ileriki zamanda o bilgisayarın usb sinden hayır göremezsin anakartın kuzey köprüsü zarar görür
bunun gibi bişey bu pahallı daha ucuzada bulursun

brqsalvo

brqsalvo

Üye
    Konu Sahibi
artık yaza bakıcam önerileriniz için teşekkürler:oke:

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
kardeş bunlardan alırsan yani usb li olandan birde usb fiş al prize tak bunu yoksa ileriki zamanda o bilgisayarın usb sinden hayır göremezsin anakartın kuzey köprüsü zarar görür

bunu bilmiyordum:hmmm

brqsalvo

brqsalvo

Üye
    Konu Sahibi
sağol :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...