Yardım Bu Notebook Soğutucu Nasıl ? Veya Önerisi Olan ?

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Bu Notebook Soğutucu Nasıl ? Veya Önerisi Olan ?
Bu soğutucu nasıldır ? 1000R- RPM donüş hızı var ve 47 CFM hava akımı yazıyor iyimidir ? üstelik hoparloru var varmı tavsiyesi ve bunun hakkında görüşü olan ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
güzel ürün

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Benim hoşuma gittide işte kötü bulan varmı varsa nedenini merak ettim :) 47 CFM hava akımı iyi geldi bana

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
bu fiyata alabileceğin en iyi ürünlerden denebilir alt boşluğu ve 140 mm fanı ile hava sirkülasyonunu başarılı bir şekilde yapacaktır. düşünme derim.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
bu fiyata alabileceğin en iyi ürünlerden denebilir alt boşluğu ve 140 mm fanı ile hava sirkülasyonunu başarılı bir şekilde yapacaktır. düşünme derim.
Sipariş versemmi acaba bugun soğutması nasıl olacak merak ediyorum hebirde hoparlorunu :D

MaxipmaN

Üye
soğutucuda hoperlörü napacan :D fiyatına göre daha iyisi olduğunu hiç sanmıyorum ama oyunlarda belki yetersiz kalabilir

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben hoparlor için almıyorum zaten iyi buldum ürünü :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Güzel, bence alınabilir ;)

Ben Addison ANC-95A almıştım 19.90TL'ye migrostan :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Sipariş verdim yarın falan elimde olur herhalde :D

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun o zaman çok iyi ürün ama

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Aynen baya hoşuma gitti soğutması inşallah iyi olur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
güzele benziyor alınca testleri paylaş soğutucu konusunda kullanıcılar çok hata yapıyor 20 tllik soğutuculardan medet umuyorlar ama tabi fiyatla kıyaslamamak gerek bende akasa helix var 12 derece falan fark ediyor bir sitede gördüm 170 tllik zalman 9 derece soğutuyormuş bende 60 tlye hepsiburadadan almıştım bu da benimkine benziyor zaten ve şöyle birşey var aliminyum soğutucu kışın daha iyi soğutuyor bizzat farkettim:)