Afacan22
Üye
Notebook Önerisi
Öncelikle herkese merhaba..Yaklaşık 10 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum driver'ları artık antika durumunda
Uzun süredir bilgisayar almak istiyodum sonunda nasip olucak inşallah.Ama bilgisayardan pek anlamam , özelliklerinden pek anlamam bu yüzden sizden öneri bekliyorum..Notebook'u oyun için alıcam aşırı oyun düşkünüyüm tabii ki başka işlerimide halledicem ama oyun oynamaya yönelik bir bilgisayar bakınıyorum.Fifa , Pes, Fm , Nba bu tarz oyunlara düşkünüm ve şu anda sadece fm oynayabiliyorum kendi bilgisayarımda oda maç ekranı 3D değil klasik şekilde
Neyse istediğim bilgisayar tarzı bu..Bütçem 1.200 - 1.300 civarı..Sizlerden hangi tür özelliklerde bilgisayar aramam gerektiğine yada sizin önerebileceğiniz var mı yok mu diye sormak için açtım bu konuyu..Benim gözüme şöyle bir şey gözüktü ama dediğim gibi özelliklerden pek anlamadığım için kesin karar veremedim..Ve aynı bilgisayarı 5-6 sene kullanıcam en kötü..İlk mesajım olduğu için link atamıyorum kısaca düşündüğüm bilgisayar özelliklerini yazıyorum..
İşlemci : 2350M
Optik Tipi : 8X DVD+/-RW
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 610M
Ekran Kartı Chipset : Nvidia
İşletim Sistemi : Windows 7 Basic
Kart Okuyucu : VarSistem Belleği4 GB
Ekran Kartı Hafızası : 1 GB
İşlemci Hızı : 2.1 GHz 2.9 GHz
İşlemci Tipi : Intel Core i3
Sizlerden yardım ve önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler
Uzun süredir bilgisayar almak istiyodum sonunda nasip olucak inşallah.Ama bilgisayardan pek anlamam , özelliklerinden pek anlamam bu yüzden sizden öneri bekliyorum..Notebook'u oyun için alıcam aşırı oyun düşkünüyüm tabii ki başka işlerimide halledicem ama oyun oynamaya yönelik bir bilgisayar bakınıyorum.Fifa , Pes, Fm , Nba bu tarz oyunlara düşkünüm ve şu anda sadece fm oynayabiliyorum kendi bilgisayarımda oda maç ekranı 3D değil klasik şekilde
Neyse istediğim bilgisayar tarzı bu..Bütçem 1.200 - 1.300 civarı..Sizlerden hangi tür özelliklerde bilgisayar aramam gerektiğine yada sizin önerebileceğiniz var mı yok mu diye sormak için açtım bu konuyu..Benim gözüme şöyle bir şey gözüktü ama dediğim gibi özelliklerden pek anlamadığım için kesin karar veremedim..Ve aynı bilgisayarı 5-6 sene kullanıcam en kötü..İlk mesajım olduğu için link atamıyorum kısaca düşündüğüm bilgisayar özelliklerini yazıyorum..İşlemci : 2350M
Optik Tipi : 8X DVD+/-RW
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 610M
Ekran Kartı Chipset : Nvidia
İşletim Sistemi : Windows 7 Basic
Kart Okuyucu : VarSistem Belleği4 GB
Ekran Kartı Hafızası : 1 GB
İşlemci Hızı : 2.1 GHz 2.9 GHz
İşlemci Tipi : Intel Core i3
Sizlerden yardım ve önerilerinizi bekliyorum , teşekkürler