Teknosaya git her cebe göre yeni nesil cihazlar var.Seç beğen al.
teknosa her pc ye kafadan 200 tl koyuyor. ben 1899 tl ye elektroword den aldığım pcnin aynısı teknosada 2349 tl arkadaşlar göz misafiri oldum bende yeni bir pc aldım asus n53sn sx202v ekran kartının ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum yorumlarmısınız ?
serious sam hd oyununu indirdim mesela oynuyamadım.
alırken araştırdım çok iyi bir pc olduğunu düşünmüştüm memnunum ama içime bir kurt düştü oyun neden acılmadı. .s
----------Eklendi @ 20:29:11 ---------- Yazıldı @ 20:27:07 ----------
ekran kartı gayet iyi gt550m ekran kartı her oyunu rahat acaroyunda bir sorun olabilir
fiyat aralığı 1500 civarı olabilr.oyun ve film amaçlı kullanacam daha çok.packard bell ts11 603k almayı düşünüyorum.fiyatının biraaz daha düşmesini bekliyorum.

Şu zamanlardada dolar tavanda .Doğru teknosa dolar bazında satış yapıyor işte genelde pahalı ama doları takip edip ona göre almak lazım dolar düşünce bayağı bir indirim oluyor orada.

ben de kendi çapımda bi araştırma yaptım ısınıyo diye pek şikayet duymadım hatta bi yetkili servis en az sorun çıkaran marka demişti.özellik/fiyat oranı gayet iyi diye almayı düşünüyorum.ısınma sorunu soğutucu ile halledemezmiyim?kardeş packard bell almanı tavsiye etmem ısınıyor şu an ben de packard bell kullanıyorum crysis warhead i oynarken ısınıyor pc kendini kapatıyor
.tavsiyen için sağolnvidia ekran kartı olan bilgisayarlarda optimus olduğu oyuna girmeden sağ tıklayıp ekran kartını ordan seçin
ben de kendi çapımda bi araştırma yaptım ısınıyo diye pek şikayet duymadım hatta bi yetkili servis en az sorun çıkaran marka demişti.özellik/fiyat oranı gayet iyi diye almayı düşünüyorum.ısınma sorunu soğutucu ile halledemezmiyim?
packard bell inan bana ısınması konusunda altından kalkamaya bilirsin.![]()
nvidia ekran kartı olan bilgisayarlarda optimus olduğu oyuna girmeden sağ tıklayıp ekran kartını ordan seçin