notebook fiyatları,tavsiye.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
heegg

heegg

Üye
    Konu Sahibi
notebook fiyatları,tavsiye.
notebook almayı düşünüyorum ama öyle çok acelem yok.fiyatlar 1 ayu içinde düşer mi sizce?
incelediğim notebooklarda intel serisin yeni nesil olduğunu nereden anlayabilirim?:hmmm

0live456

Üye
Teknosaya git her cebe göre yeni nesil cihazlar var.Seç beğen al.

futbol123

futbol123

Üye
fiyat aralığınız nedir ve hangi amacla kullanıcaksınız oyun internet film?

heegg

heegg

Üye
    Konu Sahibi
fiyat aralığı 1500 civarı olabilr.oyun ve film amaçlı kullanacam daha çok.packard bell ts11 603k almayı düşünüyorum.fiyatının biraaz daha düşmesini bekliyorum.

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
arkadaşlar göz misafiri oldum bende yeni bir pc aldım asus n53sn sx202v ekran kartının ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum yorumlarmısınız ?

serious sam hd oyununu indirdim mesela oynuyamadım.:vur

alırken araştırdım çok iyi bir pc olduğunu düşünmüştüm memnunum ama içime bir kurt düştü oyun neden acılmadı. .s

----------Eklendi @ 20:29:11 ---------- Yazıldı @ 20:27:07 ----------

Teknosaya git her cebe göre yeni nesil cihazlar var.Seç beğen al.

ne yaptın sen kardeş :nono: teknosa her pc ye kafadan 200 tl koyuyor. ben 1899 tl ye elektroword den aldığım pcnin aynısı teknosada 2349 tl :kotu:

0live456

Üye
Doğru teknosa dolar bazında satış yapıyor işte genelde pahalı ama doları takip edip ona göre almak lazım dolar düşünce bayağı bir indirim oluyor orada.

futbol123

futbol123

Üye
arkadaşlar göz misafiri oldum bende yeni bir pc aldım asus n53sn sx202v ekran kartının ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum yorumlarmısınız ?

serious sam hd oyununu indirdim mesela oynuyamadım.:vur

alırken araştırdım çok iyi bir pc olduğunu düşünmüştüm memnunum ama içime bir kurt düştü oyun neden acılmadı. .s

----------Eklendi @ 20:29:11 ---------- Yazıldı @ 20:27:07 ----------
ekran kartı gayet iyi gt550m ekran kartı her oyunu rahat acar :oke: oyunda bir sorun olabilir

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
eyvallah kardeş biraz olsun rahatladım ama oyunuda açsaydı daha çok sevinirdim .
teşekkürler:yuru

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
fiyat aralığı 1500 civarı olabilr.oyun ve film amaçlı kullanacam daha çok.packard bell ts11 603k almayı düşünüyorum.fiyatının biraaz daha düşmesini bekliyorum.

arkadaşım ürünün detaylarını netten bulamadım:kotu: sen ürünü baktığın sitenin linkini atarsan daha iyi yorum yapabiliriz.:naughty:

heegg

heegg

Üye
    Konu Sahibi

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
makine güzel ancak 1750-1800 tl verdikten sonra i7 almalısın. ben 15 gün bekledim asus n53sn serisinden aldım ben 1800'e aldım şimdi 2.250 olmuş indirim günlerini takip etmek lazım.

ayrıca bence 100 fazla ver toshiba,asus , sony vs. al kafan rahat olur :good:

DPool

DPool

Üye
Doğru teknosa dolar bazında satış yapıyor işte genelde pahalı ama doları takip edip ona göre almak lazım dolar düşünce bayağı bir indirim oluyor orada.
Şu zamanlardada dolar tavanda .:ehe

alpharry

alpharry

Üye
kardeş packard bell almanı tavsiye etmem ısınıyor şu an ben de packard bell kullanıyorum crysis warhead i oynarken ısınıyor pc kendini kapatıyor

vazi

vazi

Üye
nvidia ekran kartı olan bilgisayarlarda optimus olduğu oyuna girmeden sağ tıklayıp ekran kartını ordan seçin

heegg

heegg

Üye
    Konu Sahibi
kardeş packard bell almanı tavsiye etmem ısınıyor şu an ben de packard bell kullanıyorum crysis warhead i oynarken ısınıyor pc kendini kapatıyor
ben de kendi çapımda bi araştırma yaptım ısınıyo diye pek şikayet duymadım hatta bi yetkili servis en az sorun çıkaran marka demişti.özellik/fiyat oranı gayet iyi diye almayı düşünüyorum.ısınma sorunu soğutucu ile halledemezmiyim?

----------Eklendi @ 14:37:23 ---------- Yazıldı @ 14:36:49 ----------

nvidia ekran kartı olan bilgisayarlarda optimus olduğu oyuna girmeden sağ tıklayıp ekran kartını ordan seçin
.tavsiyen için sağol

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
ben de kendi çapımda bi araştırma yaptım ısınıyo diye pek şikayet duymadım hatta bi yetkili servis en az sorun çıkaran marka demişti.özellik/fiyat oranı gayet iyi diye almayı düşünüyorum.ısınma sorunu soğutucu ile halledemezmiyim?

packard bell inan bana ısınması konusunda altından kalkamaya bilirsin.:hmmm

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye

driver 'ı güncelle son zamanlarda otomatik yaptılar :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt