Notebook Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
Notebook Aldım
Dün akşam vatan bilgisayardan notebook aldım :aha:

Özellikleri: Intel® Core™ i7 3630QM 2.4 GHz 6 MB önbellek işlemci 8 gb ram 1TB HDD+ 8GB SSD 2GB NVİDİA GT650M ekran kartı 15.6 inch 1600x900 ekran Windows 8 Blu-ray 2047 TL'ye aldım :D. sizce nasıl ?

model: SAMSUNG NP550P5C

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, alaStar ve ANIL

Alperen Şuayb

Üye
Hayırlı Olsun Kaliteli Ürün İyi Fiyat :oke:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
güzel makine :D hayrını gör

• Beğen
Tepkiler: ecel54
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun kardeşim kısmetse bende alacağım bundan birtane :ehe

ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı olsun, güzel cihaz istediğin oyunu oynarsın :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
oyna oyna istediğini oyba :D o değil de ekranı painttemi yapmışlar :d:

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Güle güle kullan ...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Gayet güzel hayırlı olsun , güle güle kullan.

alaStar

alaStar

Üye
Hayırlı olsun o fiyata dehşet bir ürün :)

somurtukk

somurtukk

Üye
Hayrli olsun

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dün indirim vardı ve bende de kasa olarak aynı aletin gri siyah olanı var dün bundan alacaktım bununla lenovo arasında kaldım normalde samsungu sevmem ama bu modeller gerçekten güzel tip olarakta güzel mesela sırf klavyedeki rakamların fontu yüzünden lenovoları sevmiyorum düşün :D bunda da i7 ve bluray olması cezbetti beni ama kısmet değilmiş hayırlı olsun güle güle kullan:)

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
Herkese :tşk:

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Kasa slim kasa 650RPM devirli fanı olması lazm bu modelin uzun süreli oyun oynadığında zevkini kısıtlyacaktır ısınma sorunları yaşayabilirsin daha yeni almışsın bilgisayarı orjinal macunları yerine sağlam macunlarla simdiden değiştirmeni tavsiye ederim ileride daha büyük sorunlar yaşamaman için.

Mufche

Mufche

Üye
Hayırlı Olsun :)

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
Kasa slim kasa 650RPM devirli fanı olması lazm bu modelin uzun süreli oyun oynadığında zevkini kısıtlyacaktır ısınma sorunları yaşayabilirsin daha yeni almışsın bilgisayarı orjinal macunları yerine sağlam macunlarla simdiden değiştirmeni tavsiye ederim ileride daha büyük sorunlar yaşamaman için.

:hmmm anlamadım garantili notenook'un içini açıp macununumu değiştireyim :D

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Lenovo kullanıyorum ben ve böyle garanti sorunlarım yok zaten topu topu 10 vida açıp sağlam bir macun sürüp tekrardan kapatıyorsun garantiye bu yüzden yollıyacağım dediğinde adamlar eğer eliniz yatkınsa bu işlemi sizinde gayet basit bir şekilde yapabileceğinizi fakat olası bir donanim ya da yanlişlık neticesinden bizlerin sorumlu olmayacağını belirtmek isteriz diye belirtirler karar senin kararın ilerleyen dönemlerde bilgisayar kapanıyor falan dememek için başından önlem almanı söyledim sadece çünkü üreticilerin maliyetleri düşürmek için kıstıkları bir yerde termal macunlar ;)

ecel54

ecel54

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo kullanıyorum ben ve böyle garanti sorunlarım yok zaten topu topu 10 vida açıp sağlam bir macun sürüp tekrardan kapatıyorsun garantiye bu yüzden yollıyacağım dediğinde adamlar eğer eliniz yatkınsa bu işlemi sizinde gayet basit bir şekilde yapabileceğinizi fakat olası bir donanim ya da yanlişlık neticesinden bizlerin sorumlu olmayacağını belirtmek isteriz diye belirtirler karar senin kararın ilerleyen dönemlerde bilgisayar kapanıyor falan dememek için başından önlem almanı söyledim sadece çünkü üreticilerin maliyetleri düşürmek için kıstıkları bir yerde termal macunlar ;)

kalsın :D ufak oyunlarda bile sorun yaşarsa o zmaan bakarım sınuçta bu notebook masaüstü değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt