ecel54
Üye
Hayırlı Olsun Kaliteli Ürün İyi Fiyat![]()

hayırlı olsun kardeşim kısmetse bende alacağım bundan birtane![]()

Hayırlı olsun, güzel cihaz istediğin oyunu oynarsın![]()
4-5 oyun yeter 
oyna oyna istediğini oybao değil de ekranı painttemi yapmışlar
![]()

Güle güle kullan ...

bunda da i7 ve bluray olması cezbetti beni ama kısmet değilmiş hayırlı olsun güle güle kullan
Kasa slim kasa 650RPM devirli fanı olması lazm bu modelin uzun süreli oyun oynadığında zevkini kısıtlyacaktır ısınma sorunları yaşayabilirsin daha yeni almışsın bilgisayarı orjinal macunları yerine sağlam macunlarla simdiden değiştirmeni tavsiye ederim ileride daha büyük sorunlar yaşamaman için.
anlamadım garantili notenook'un içini açıp macununumu değiştireyim 
Lenovo kullanıyorum ben ve böyle garanti sorunlarım yok zaten topu topu 10 vida açıp sağlam bir macun sürüp tekrardan kapatıyorsun garantiye bu yüzden yollıyacağım dediğinde adamlar eğer eliniz yatkınsa bu işlemi sizinde gayet basit bir şekilde yapabileceğinizi fakat olası bir donanim ya da yanlişlık neticesinden bizlerin sorumlu olmayacağını belirtmek isteriz diye belirtirler karar senin kararın ilerleyen dönemlerde bilgisayar kapanıyor falan dememek için başından önlem almanı söyledim sadece çünkü üreticilerin maliyetleri düşürmek için kıstıkları bir yerde termal macunlar![]()
ufak oyunlarda bile sorun yaşarsa o zmaan bakarım sınuçta bu notebook masaüstü değil