S.a. arkadaşlar,,,
Sbs hedıyesı olarak notebook alacagız.2000 tl civarında bır bakıyem var.Eğer babamı ıkna edebılırsem MSI G60 037TR almayı dusunuyorum.Sızce ıyı mı ve varsa onerılerınızı beklıyorum. Son pc oyunlarını calıstırabılecek bır notebook arıyorum
Guncel masaustu oyunlarini oynamak istiyorsan Nvidia GT640m ve GTX660m den yukari ekran kartli bir notebook secmelisin. Core i5 3xxx ve Core i7 3xxx serisi islemcili olanlardan tercih etmelisin(Ivy Bridge serisi yeni nesil oldugu icin 2. nesil -Sandy Bridge islemcilere ayni paralari vermeye degmez). Ram miktari da 4 GB ve ustu olmali(genelde bu tip konfigurasyona sahip bilgisayarlarda ram miktari 4gb uzeri oluyor).
Oyun beklentinden oturu biraz "High End" konfigurasyon bilgisayarlar isini gorecektir, ki bu da daha fazla butce ayirmalisin demek oluyor. MSI bu konuda dogru secimlerden biri, kaliteli bilesenler kullanan ve dizustu modellerinde konfigurasyon olarak comert davranan bir firmadir.
Unutma tasinbilirlik istiyorsan bazi ozelliklerden feragat etmen gerekecek, oyun vb performans gerektiren talepler tasinbilirligi oncelikle agirlik, guc tuketimi(pil omru) ve isi konusunda zorlastirir. Bu dogrultuda acele etmeden arastirarak dogru secimi yapmalisin.