Notebook alacagız bakarnosınız??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus5498

yunus5498

Üye
    Konu Sahibi
Notebook alacagız bakarnosınız??
S.a. arkadaşlar,,,
Sbs hedıyesı olarak notebook alacagız.2000 tl civarında bır bakıyem var.Eğer babamı ıkna edebılırsem MSI G60 037TR almayı dusunuyorum.Sızce ıyı mı ve varsa onerılerınızı beklıyorum. Son pc oyunlarını calıstırabılecek bır notebook arıyorum

Superfan

Superfan

Üye
Şimdi oyun için en iyi PC masaüstü bilgisayardır.Ve 2000 TL civarı fiyata canavar gibi bilgisayar toplanır.Laptop olarak gösterdiğin laptop iyi.Fiyatını hakeden bir laptop.MSI zaten kaliteli bir marka.

Ama dediğim gibi PC Donanım - Genel bölümüne başvurmanı öneririm.Orada bir konu açarsın.En fazla 1 günde bütçene uygun bir masaüstü toplarlar ve o masaüstü çoğu oyunu high ayarlarda açar.

yunus5498

yunus5498

Üye
    Konu Sahibi
evde masaustu bılgısayar var zaten hani bırazda bana ozel bırsey olsun ıstıyotum onun ıcın nıtebook alacagız.Hem babamda notebook dıyor.Ama gorusun ıcın tesekkur ederım.

ANIL

ANIL

Admin
ssdli olsun ilk önce.

BlackNinja03

BlackNinja03

Üye
Masaüstü oyunlarını daha iyi kullandırır notebook ise Biraz daha zorlanır alıcaksan iyi bir ana kart seç ve git al sonra ona göre işlemci ram fanını power supply alabilirsi en fazla 1.500 e doğru kapatırsın gibime geliyor daha karlı çıkarsın :)

- - - Eklendi - - -

Masaüstü oyunlarını daha iyi kullandırır notebook ise Biraz daha zorlanır alıcaksan iyi bir ana kart seç ve git al sonra ona göre işlemci ram fanını power supply alabilirsi en fazla 1.500 e doğru kapatırsın gibime geliyor daha karlı çıkarsın :)

yunus5498

yunus5498

Üye
    Konu Sahibi
Saolun fakat ben cogunlukla evde durmuyorum
Onun ıcın bırazda notebook ama bu onerınızı evdekı masaustu ıcın dusunebılırım

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
S.a. arkadaşlar,,,
Sbs hedıyesı olarak notebook alacagız.2000 tl civarında bır bakıyem var.Eğer babamı ıkna edebılırsem MSI G60 037TR almayı dusunuyorum.Sızce ıyı mı ve varsa onerılerınızı beklıyorum. Son pc oyunlarını calıstırabılecek bır notebook arıyorum

Guncel masaustu oyunlarini oynamak istiyorsan Nvidia GT640m ve GTX660m den yukari ekran kartli bir notebook secmelisin. Core i5 3xxx ve Core i7 3xxx serisi islemcili olanlardan tercih etmelisin(Ivy Bridge serisi yeni nesil oldugu icin 2. nesil -Sandy Bridge islemcilere ayni paralari vermeye degmez). Ram miktari da 4 GB ve ustu olmali(genelde bu tip konfigurasyona sahip bilgisayarlarda ram miktari 4gb uzeri oluyor).
Oyun beklentinden oturu biraz "High End" konfigurasyon bilgisayarlar isini gorecektir, ki bu da daha fazla butce ayirmalisin demek oluyor. MSI bu konuda dogru secimlerden biri, kaliteli bilesenler kullanan ve dizustu modellerinde konfigurasyon olarak comert davranan bir firmadir.
Unutma tasinbilirlik istiyorsan bazi ozelliklerden feragat etmen gerekecek, oyun vb performans gerektiren talepler tasinbilirligi oncelikle agirlik, guc tuketimi(pil omru) ve isi konusunda zorlastirir. Bu dogrultuda acele etmeden arastirarak dogru secimi yapmalisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt