notebook alacağım yardım ltfn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
notebook alacağım yardım ltfn
notebook alacağım üniversite de öğrencisiyim kredi kartım yok alamıyorum doğal olarak ankara da oluyORUM SENETLE NOTEbok almayı düşünüyORUM evkur varmış senetle0taksit yapan ama pek güvenmiyoru o bildiğiniz senetle taksit yapan pc satıcısı var mi acil ihtiyacım var notebook a

futbol123

futbol123

Üye
evkur çok kazık bir yer sakın beko veya arcelik bayisinden alabilirsin ben beko bayisinden grundig laptop aldım 4ay falan oldu suanda hiçbir sorunu yok

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolasın kardeş senetle aldın dimi bi de ailem il dışında kefil isterlerse npcm xd

----------Eklendi @ 19:20:34 ---------- Yazıldı @ 19:19:50 ----------

kredi kartm da yok ha

futbol123

futbol123

Üye
çok sağolasın kardeş senetle aldın dimi bi de ailem il dışında kefil isterlerse npcm xd

----------Eklendi @ 19:20:34 ---------- Yazıldı @ 19:19:50 ----------

kredi kartm da yok ha
evet kardeşim senetle aldım her ay 200tl toplamda 1.600tl kefil istemiyorlar.Laptobu neden alıyorsun film oyun internet?

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
ben ayda en fazla 50 70arası verebilirim... Makine mühendisiym çizimler yapacağım artı browser online oyunları oynarım öyle indirmeli oyunlar oynamam... Fazla taksit yapabiliyorlar mi acınsm verirler mi acaba xD

futbol123

futbol123

Üye
ben ayda en fazla 50 70arası verebilirim... Makine mühendisiym çizimler yapacağım artı browser online oyunları oynarım öyle indirmeli oyunlar oynamam... Fazla taksit yapabiliyorlar mi acınsm verirler mi acaba xD
ozaman bunu alırsın :D gidip konuşman lazım bayilerde

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
onun ekran minicik npm o netbok u xD oturduğum yer beko ya çok yakın avantaj olabilir mi

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
adamlar en fazla kaç taksit yapıyorlar

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
bi de peşinat mi vereceğim

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar 100versem yeter mi

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
tamamdir tsk kardeş..

USAForever

USAForever

Üye
Evkur dan uzak dur , evkurmagdurlari.com diye bi siteye baktm felaket.. Ankara da birçok taksit yapan yer var

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
taksit dediğim kardeş senet le yani bildiğin senetle varsa şöyle evkura bulasmam zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...