Uygulama Note2 Root Yapmak ?

Konu Sahibi
Note2 Root Yapmak ?
arkadaslar note2 telefonuma nasil root atabilirim cunki diger sitelere guvenmiyorum. sizden bir cevap bekliyorum.xda forumundan buldugun framaroot.apk dosyasi ile rootladim sanirim sam yaptum olmadi frodo yaptim olmadi aragorn oldu yeniden baslattim vede oldu superSu uygulamasi geldi

uguro

Üye
superSu uygulaması geldi ise root olmuş hayırlı olsun

Tepkiler: BurakTura

AHKE

Üye
güncelleme alamıcaksın rootladığın için bilosun deme

AHKE

Üye
guncellemeleri dnetle bu hatayı alrsn

uguro

Üye
Evet Güncelleme Alamazsın sammobileden indirip kies aracılığı ile kurarsın ancak tabiki tekrardan root gerek bu işlemden sonrada Ayrıca Garantiden çıkacağını sanmıyorum S3 mini telefonumda root atıp Telefonum bozulduktan sonra Unroot YAPIP superSu programını kaldırıp garantiye gönderdim bir sorun çıkmadı garantiden kulaklık girişini değiştirdiler

Konu Sahibi
guncellemeleri dnetle bu hatayı alrsn

aynen dediğin gibi o hatayı alıyorum neyse güncelleme gelince unroot yaparım ne yapalım artık güncelleme geldiği zaman unroot yaparım Haha Herşey bu kadar basitmiymiş ya Wonder'dayken baya uraşıyordum froma root uygulamasını çok sevdim her ne kadar ismini tam olarak yazamasamda Root'u kaldır yaptım kaldırdı vede Güncellemeleri denetle deyince hata falan vermiyor oh be sevindim hem gereksiz uygulamalardan arındım hemde root'dan tamamdır no problem

uguro

Üye
O zaman no problem geçmiş oldun