Kardeş benim de klon imei telefon. Stockrom da yükledim imei uçtu. Ama bi sitede modem ayarını değiştşrmeyen özel rom bulup yükledim oldu. Ne yapsan da ya imei ya şebeke uçuyor. Ama hepsinin de çözümü var biraz araştır bulursun. Bu konuda Yesilcin.com forum sitesini öneririm.
Şu anda 4.3 Custom rom kullanıyorum. Tek sıkıntım wifi. O da zamanla çözülür. Bana da şu sıralara lazım değil zaten. Note 3 ün bütün özelliklerini kullanıyorum
E="crypto_12, post: 6888172, member: 978876"]Kardeş benim de klon imei telefon. Stockrom da yükledim imei uçtu. Ama bi sitede modem ayarını değiştşrmeyen özel rom bulup yükledim oldu. Ne yapsan da ya imei ya şebeke uçuyor. Ama hepsinin de çözümü var biraz araştır bulursun. Bu konuda Yesilcin.com forum sitesini öneririm.
Şu anda 4.3 Custom rom kullanıyorum. Tek sıkıntım wifi. O da zamanla çözülür. Bana da şu sıralara lazım değil zaten. Note 3 ün bütün özelliklerini kullanıyorum[/QUOTE]
Güzel kardeşim, istiyosan yardimci olayım. Note 3 özellikli note 2 üstelik klon imei kullanıyorum. Wifi ve mobil internetim sorunsuz çalışıyor. Hangi Romu yükledin de wifi calismiyor. ?