note2 imei klonlu telefona

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
note2 imei klonlu telefona
rom atmayı düşnüyorum

şebeke gider diyolar bunu nasıl engellerim ??

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
???

Phytion

Phytion

Üye
Orjinal stock rom yuklersen sorun olmaz.

esokmen

esokmen

Üye
İmein ucabilir tam bilene sor kardesim

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
bilen yok iste bulamadim
bu forum da yoksa baska yerdede yoktur zaten :(

Phytion

Phytion

Üye
bilen yok iste bulamadim
bu forum da yoksa baska yerdede yoktur zaten :(

Güzel kardeşim, Benim telefon yurt dışı klon imei. Sayısını bile unuttum Custom ve stock rom yüklemenin 2 defa tingle vay ile sayaç sıfırladım. Bu bir tecrübe degil de nedir ?
saglam kaynak olarak gönül rahatlıgıyla stock rom yükleyebilirsin. Sonra bu deneyimle custom a girişebilirsin.:
Yinede işini garantiye almak için 1.si nandroid yedek alman. yok ugraşamam dersen 2.si kesinlikle EFS klasörünü yedeklemendir.Bu yönermeler içinde google 'a veya maxicep içinde aramalardan kaynaklara ulaşabilir başın agrımadan işini çözümleyebilirsin.

Ya ben çok yeniyim diyorsanda bana ulaşabilir ve sana detaylı anlatımla birlikte çözümleyebiliriz.. saygılar...

• Beğen
kemsaf

kemsaf

Üye
Telefonu guncelledigin an imei gider efs klasorunun yedegini al birde ariza patch vardi imei gitsede onla yapiliyor diye biliyorum

• Beğen
hardal00

hardal00

Üye
Ben sayisiz custom ve stock rom yukledim bendekide klon imei hic birsey olmadi ne yedek aldim nede baska bisi ama genede varsa icinde bisi root yap tele sonra root explorerden efs yedegi al

• Beğen
crypto_12

crypto_12

Üye
Kardeş benim de klon imei telefon. Stockrom da yükledim imei uçtu. Ama bi sitede modem ayarını değiştşrmeyen özel rom bulup yükledim oldu. Ne yapsan da ya imei ya şebeke uçuyor. Ama hepsinin de çözümü var biraz araştır bulursun. Bu konuda Yesilcin.com forum sitesini öneririm.

Şu anda 4.3 Custom rom kullanıyorum. Tek sıkıntım wifi. O da zamanla çözülür. Bana da şu sıralara lazım değil zaten. Note 3 ün bütün özelliklerini kullanıyorum

Phytion

Phytion

Üye
Kardeş benim de klon imei telefon. Stockrom da yükledim imei uçtu. Ama bi sitede modem ayarını değiştşrmeyen özel rom bulup yükledim oldu. Ne yapsan da ya imei ya şebeke uçuyor. Ama hepsinin de çözümü var biraz araştır bulursun. Bu konuda Yesilcin.com forum sitesini öneririm.

Şu anda 4.3 Custom rom kullanıyorum. Tek sıkıntım wifi. O da zamanla çözülür. Bana da şu sıralara lazım değil zaten. Note 3 ün bütün özelliklerini kullanıyorum

E="crypto_12, post: 6888172, member: 978876"]Kardeş benim de klon imei telefon. Stockrom da yükledim imei uçtu. Ama bi sitede modem ayarını değiştşrmeyen özel rom bulup yükledim oldu. Ne yapsan da ya imei ya şebeke uçuyor. Ama hepsinin de çözümü var biraz araştır bulursun. Bu konuda Yesilcin.com forum sitesini öneririm.

Şu anda 4.3 Custom rom kullanıyorum. Tek sıkıntım wifi. O da zamanla çözülür. Bana da şu sıralara lazım değil zaten. Note 3 ün bütün özelliklerini kullanıyorum[/QUOTE]
Güzel kardeşim, istiyosan yardimci olayım. Note 3 özellikli note 2 üstelik klon imei kullanıyorum. Wifi ve mobil internetim sorunsuz çalışıyor. Hangi Romu yükledin de wifi calismiyor. ?

crypto_12

crypto_12

Üye
E="crypto_12, post: 6888172, member: 978876"]Kardeş benim de klon imei telefon. Stockrom da yükledim imei uçtu. Ama bi sitede modem ayarını değiştşrmeyen özel rom bulup yükledim oldu. Ne yapsan da ya imei ya şebeke uçuyor. Ama hepsinin de çözümü var biraz araştır bulursun. Bu konuda Yesilcin.com forum sitesini öneririm.

Güzel kardeşim, istiyosan yardimci olayım. Note 3 özellikli note 2 üstelik klon imei kullanıyorum. Wifi ve mobil internetim sorunsuz çalışıyor. Hangi Romu yükledin de wifi calismiyor. ?[/QUOTE]

Jelikat 4.3 yükledim, 4.3 türkiye Stockrom yükledim ve daha pek çok 4.3 rom yükledim hepsinde aynı sıkıntı oldu. Wifi çalışmadı. Nette ne kadar wifi pack varsa denedim ama nafile. Zaten bu sıkıntı çok kişide olmuş. En son 4.3 Hong Kong Stockrom yükledim her şey normal. Ama note 3 özellikleri yok tabi

Üst Alt