meg1ddo
Üye
vpn yi henuz denemedim ihtiyacım olmadığı için, şarjında sorun yok ısınmada yaşamıyorum cihaz şarjdayken ağır oyun oynadığında biraz ısınma oluyor o da çok normal her cihazda olan vişey hemen hemen, 8 den once kullandığım butun uygulamaları hala kullanıyorum ve sayısı az değil henuz hiçbirinde soruna rastlamadım, sadece bazı live tile lar şeffaf değil o da bir sorun değil zaten, youtube uygulaması önceden de yoktu bu sorun değil eksikliktir ama mobil siteden rahat kullanıyorum, arayüzü bende pek sevmiyorum ama 3 kolon ve background desteği gelince bi hoş oldu ki bu da kişisel zevk arayüzün boyle olması da sorun değil seven var sevmeyen var, 8.1 den once sevmiyodum ama şimdi memnunum. Daha önce nexus ta kullandım ve androidte kullanıpta burda kullanamadığım bir uygulama yok, belki bir iki tane vardır ama aklıma gelmiyor gerçekten ama eksiklik hisseden de vardır muhakkak can alıcı bir eksiklik yok kanımca.vpn çalışmıyor youtube yok şarj kullanımı kötü(1520 hariç) çok ısınıyor birçok uygulama iyi optimize edilmemiş istenilen her uygulama bulunamıyor. ve bana göre arayüz kullanışsız Kişiselleştirme 0