Telefon Tavsiyesi Note III - 1520

Sponsorlu Bağlantılar

Note III - 1520

• 1520

Kullanılan: 12 38.7%
  • Note 3

Kullanılan: 19 61.3%

• Kullanılan toplam oy
    31
meg1ddo

meg1ddo

Üye
vpn çalışmıyor youtube yok şarj kullanımı kötü(1520 hariç) çok ısınıyor birçok uygulama iyi optimize edilmemiş istenilen her uygulama bulunamıyor. ve bana göre arayüz kullanışsız Kişiselleştirme 0
vpn yi henuz denemedim ihtiyacım olmadığı için, şarjında sorun yok ısınmada yaşamıyorum cihaz şarjdayken ağır oyun oynadığında biraz ısınma oluyor o da çok normal her cihazda olan vişey hemen hemen, 8 den once kullandığım butun uygulamaları hala kullanıyorum ve sayısı az değil henuz hiçbirinde soruna rastlamadım, sadece bazı live tile lar şeffaf değil o da bir sorun değil zaten, youtube uygulaması önceden de yoktu bu sorun değil eksikliktir ama mobil siteden rahat kullanıyorum, arayüzü bende pek sevmiyorum ama 3 kolon ve background desteği gelince bi hoş oldu ki bu da kişisel zevk arayüzün boyle olması da sorun değil seven var sevmeyen var, 8.1 den once sevmiyodum ama şimdi memnunum. Daha önce nexus ta kullandım ve androidte kullanıpta burda kullanamadığım bir uygulama yok, belki bir iki tane vardır ama aklıma gelmiyor gerçekten ama eksiklik hisseden de vardır muhakkak can alıcı bir eksiklik yok kanımca.

enterneoll

enterneoll

Üye
bir cihaza 2000 tl vericeksin eksikli birşey almak istemem doğrusu düzgün bir cihaz varken

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
Burak Altun

Burak Altun

Üye
karar vermek için git bir windows phone forumuna bak bu sitedeki koşarak uzaklaşırsın düzgün çalışan bir özelliği yok telefonların en benim seçim kesinlikle note 3
Bu kadar taraflı olma.Ayrıca Türkiye'den alınacaksa Note 3 iyi değil.

enterneoll

enterneoll

Üye
türkiyede ki note 3 ü etrafımda 4 kişi kullanıyor şu ana kadar sorun yaşayan yok

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Kullanmışliginiz var galiba :hmmm
Sen önce düzgün yazmayı öğren sonra gel bana fan de.Ayrıca Note 3'ü sadece siz kullanıyorsunuz gibi bir yorum yazmışsınız. Biz kullanamıyoruz galiba. Telefonu kullandım ki yorum yazıyorum.Ayrıca bu yorumu yazmam için kullanmam da gerekmez. Birazcık anlayan birisi SnapDragon'lu bir Note 3'ün Türkiyedeki Note 3'den daha iyi olduğunu bilir.Ayrıca alıntı yaptığım öbür arkadaşın yorumuna bakarsanız kimin fan olduğunu görürsünüz.Geçen günlerde sizin "Yine güzel bir tasarım yine Samsung" yazdığınızı gördüm. Samsung tasarımı iyi yapmıyor. ( Note 2,Note 3,S 2 hariç ) Şimdi kalkmış bana fan diyorsunuz. Ben her zaman objektif olmaya çalışırım.Ne kadar objektif olmaya çalışsam da olaylara kendi penceremden bakarım.Siz önce üslubunuzu düzeltin sonra gelin beni yargılayın.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sen önce düzgün yazmayı öğren sonra gel bana fan de.Ayrıca Note 3'ü sadece siz kullanıyorsunuz gibi bir yorum yazmışsınız. Biz kullanamıyoruz galiba. Telefonu kullandım ki yorum yazıyorum.Ayrıca bu yorumu yazmam için kullanmam da gerekmez. Birazcık anlayan birisi SnapDragon'lu bir Note 3'ün Türkiyedeki Note 3'den daha iyi olduğunu bilir.Ayrıca alıntı yaptığım öbür arkadaşın yorumuna bakarsanız kimin fan olduğunu görürsünüz.Geçen günlerde sizin "Yine güzel bir tasarım yine Samsung" yazdığınızı gördüm. Samsung tasarımı iyi yapmıyor. ( Note 2,Note 3,S 2 hariç ) Şimdi kalkmış bana fan diyorsunuz. Ben her zaman objektif olmaya çalışırım.Ne kadar objektif olmaya çalışsam da olaylara kendi penceremden bakarım.Siz önce üslubunuzu düzeltin sonra gelin beni yargılayın.
hakaret mi ettik ayrıca fan mı dedim? hadi ama böyle birşey yazmadım? Bende sizi hep samsung cihazlara karşı görüyorum buda objektiflik tabii evet.Ayrıca samsung tasarımını seviyorum bunu belirtmek fanlık mı oluyor?Sadece ben kullanıyorum mu dedim siz tüm exynoslara paso karşıt yorum yapıyorsunuz.SnapDragon'lu tabi daha iyi amdnin intel daha iyi olmadığı gibi.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
hakaret mi ettik ayrıca fan mı dedim hadi ama böyle birşey yazmadım? Bende sizi hep samsung cihazlara karşı görüyorum buda objektiflik tabii evet.Ayrıca samsung tasarımını seviyorum bunu belirtmek fanlık mı oluyor?
Ben Samsung'a karşı değilim. Aksine başarılı bir firma. Taktir ederim. Siz denk gelmemişsiniz.Her markaya her modele tarafsız yorum yaparım. Yeri gelir Apple'ı yeri gelir Samsung'u yeri gelir Nokia'yı överim veya eleştiririm. Neyse yine tartışmaya gidiyor.Haklısın.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben Samsung'a karşı değilim. Aksine başarılı bir firma. Taktir ederim. Siz denk gelmemişsiniz.Her markaya her modele tarafsız yorum yaparım. Yeri gelir Apple'ı yeri gelir Samsung'u yeri gelir Nokia'yı överim veya eleştiririm. Neyse yine tartışmaya gidiyor.Haklısın.
gerektiğinde bende Nokia Apple LG derim ama samsungun exynoslarıda çok kötü değil sonuçta son nesil işlemciler hepsi hızlı gayet yeterli

Burak Altun

Burak Altun

Üye
gerektiğinde bende Nokia Apple LG derim ama samsungun exynoslarıda çok kötü değil sonuçta son nesil işlemciler hepsi hızlı gayet yeterli
Ben exynoslara kötü demedim. Ama SnapDragon'lu Note 3 Exynoslu Note'den iyidir.

ArMaGeDdOn_87

Üye
hocam sende burada eski kullanıcısın,benim OTA güncellemesi demekle neyi kastettiğimi anlamış olman lazım
official bu. Microsoft un kendi eliyle verdiği güncelleme, yabancı bir kaynak değil ki unofficial olsun, sadece final değil, yani androidteki gibi dışardan rom atılarak değil ota üzerinden indiriliyor, zaten arkadaş ota yı sormuştu.
hocam sende burada eski kullanıcısın,benim OTA güncellemesi demekle neyi kastettiğimi anlamış olman lazım

meg1ddo

meg1ddo

Üye
anladım ben seni, ben sadece 8.1 i kurmak zor değil ufak bir işlemle yine ota uzerinden yapabilirsin demek istedim yani rom bulup format atmakla uğraşmaktan daha basit demeye getirdim.

Invoke

Invoke

Üye
8.1 lafı çok geçmiş. 8.1 gayet iyi, üstelik bu Final sürümde değil. Final sürümün yayınlanması hakkında net bir tarih yok ama ben çok uzun süreceğini düşünmüyorum. Zaten yeterince gecikti. 8.1 ile daha kullanışlı olsa da kullanmayı bilen biri için Android kadar kullanışlı değil. Yine de gayet iyi. Bence gidin, ikisini yanyana koyup bakın, seçin. İkisi de güzel cihazlar.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
note 3 bence neden dersen bol uygulama ve oyun mevcut androidde buda buyuk ekranda keyif verir ve daha akıllı bir cihaz oldugunu gösterir

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
kemsaf

kemsaf

Üye
nokia lumia 1520 tabıkı

Takipçi Satın Al

Üst Alt