8.1 i bütün wp forum kullanıyor şu an.1520 yi aldın diyelim 8.1 güncellemesini bekliceksinne zaman geleceği bile belli değil
![]()
OTA olarak ne zaman geleceği belli değil,resmi olarak "önümüzdeki aylarda" gelecek denildi8.1 i bütün wp forum kullanıyor şu an.
yo bu da ota üzerinden indiriliyor, finali yakın zamanda gelecek o da ota üzerinden indirilebilecek.OTA olarak ne zaman geleceği belli değil,resmi olarak "önümüzdeki aylarda" gelecek denildi
OTA ise bende neden gözükmüyor güncelleme ?yo bu da ota üzerinden indiriliyor, finali yakın zamanda gelecek o da ota üzerinden indirilebilecek.

geliştirici hesabı girişi yapman gerek buyur burdan alalım seni;OTA ise bende neden gözükmüyor güncelleme ?![]()
Hocam biliyorumgeliştirici hesabı girişi yapman gerek buyur burdan alalım seni;
Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep
bir sürü hata var ayrıca yüklendikten sonra cihaz garanti dışı kalıyo,tam sürümün OTA üzerinden ne zaman yayınlanacağı belli değil,yani arkadaş 1520 yi aldıktan sonra doğal olarak yine güncelleme beklicekAynen bende kurdum hemen 520 mene hatası? ben şahsen hiç sıkıntı yaşamıyorum hata da almıyorum, ilk güüncelleme geldiği gün microsoft serverlarında sorun çıktığı için bazı servisler çalışmıyordu sonradan düzeldi şu anda rahatsız edecek bir hata yok, şahsen benim karşılaştığım tek hata kulaklıktan tek taraftan ses gelmeme sorunu o da aynı anda müzik dinleyip msj yada çağrı yaparken oluyor arada, yani yüklememek için bir neden yok bana göre.
official bu. Microsoft un kendi eliyle verdiği güncelleme, yabancı bir kaynak değil ki unofficial olsun, sadece final değil, yani androidteki gibi dışardan rom atılarak değil ota üzerinden indiriliyor, zaten arkadaş ota yı sormuştu.Geliştirici hesabı gerektiğine göre official bir güncelleme değil.
Official güncelleme garantiyi bozmayan, geliştirici hesabına ihtiyaç gerektirmeyen direkt kullanıcıya ulaşan güncellemelerdir.Unofficial ise sızdırılan güncellemelerdir.Bu güncellemeye ise geliştirici beta test güncellemesi denilebilir ama kesinlikle official değildir.official bu. Microsoft un kendi eliyle verdiği güncelleme, yabancı bir kaynak değil ki unofficial olsun, sadece final değil, yani androidteki gibi dışardan rom atılarak değil ota üzerinden indiriliyor, zaten arkadaş ota yı sormuştu.
nesi düzgün çalışmıyor mesela, bende kullanıyorum da?karar vermek için git bir windows phone forumuna bak bu sitedeki koşarak uzaklaşırsın düzgün çalışan bir özelliği yok telefonların en benim seçim kesinlikle note 3
vpn çalışmıyor youtube yok şarj kullanımı kötü(1520 hariç) çok ısınıyor birçok uygulama iyi optimize edilmemiş istenilen her uygulama bulunamıyor. ve bana göre arayüz kullanışsız Kişiselleştirme 0nesi düzgün çalışmıyor mesela, bende kullanıyorum da?
2 yildir S.Amoled telefon kullaniyorum beyaz rengi asla sariya benzetmedim.Beyazi sari gosteren bir ekran nasil iyi olabilir..
Ayrica 1520 ye dün baktim , çok guzeldi . Ekranin ustundeki cam galiba gercekten cam . Domundugunda felan cok degisik bir hissi var . Tasarimi kamerasi felan guzel ben sevdim ... note3 snapdragonlu olcaksa tabiki o ...