Telefon Tavsiyesi Note III - 1520

Sponsorlu Bağlantılar

Note III - 1520

• 1520

Kullanılan: 12 38.7%
  • Note 3

Kullanılan: 19 61.3%

• Kullanılan toplam oy
    31
fk555897

fk555897

Üye
Note 3 iyidir. Çok güzel telefon. Ayrıca çok hızlı.

ArMaGeDdOn_87

Üye
1520 yi aldın diyelim 8.1 güncellemesini bekliceksin :) ne zaman geleceği bile belli değil :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
meg1ddo

meg1ddo

Üye
ne hatası? ben şahsen hiç sıkıntı yaşamıyorum hata da almıyorum, ilk güüncelleme geldiği gün microsoft serverlarında sorun çıktığı için bazı servisler çalışmıyordu sonradan düzeldi şu anda rahatsız edecek bir hata yok, şahsen benim karşılaştığım tek hata kulaklıktan tek taraftan ses gelmeme sorunu o da aynı anda müzik dinleyip msj yada çağrı yaparken oluyor arada, yani yüklememek için bir neden yok bana göre.

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
ne hatası? ben şahsen hiç sıkıntı yaşamıyorum hata da almıyorum, ilk güüncelleme geldiği gün microsoft serverlarında sorun çıktığı için bazı servisler çalışmıyordu sonradan düzeldi şu anda rahatsız edecek bir hata yok, şahsen benim karşılaştığım tek hata kulaklıktan tek taraftan ses gelmeme sorunu o da aynı anda müzik dinleyip msj yada çağrı yaparken oluyor arada, yani yüklememek için bir neden yok bana göre.
Aynen bende kurdum hemen 520 me

PriZm

PriZm

Üye
Geliştirici hesabı gerektiğine göre official bir güncelleme değil.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve ArMaGeDdOn_87
meg1ddo

meg1ddo

Üye
Geliştirici hesabı gerektiğine göre official bir güncelleme değil.
official bu. Microsoft un kendi eliyle verdiği güncelleme, yabancı bir kaynak değil ki unofficial olsun, sadece final değil, yani androidteki gibi dışardan rom atılarak değil ota üzerinden indiriliyor, zaten arkadaş ota yı sormuştu.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
PriZm

PriZm

Üye
official bu. Microsoft un kendi eliyle verdiği güncelleme, yabancı bir kaynak değil ki unofficial olsun, sadece final değil, yani androidteki gibi dışardan rom atılarak değil ota üzerinden indiriliyor, zaten arkadaş ota yı sormuştu.
Official güncelleme garantiyi bozmayan, geliştirici hesabına ihtiyaç gerektirmeyen direkt kullanıcıya ulaşan güncellemelerdir.Unofficial ise sızdırılan güncellemelerdir.Bu güncellemeye ise geliştirici beta test güncellemesi denilebilir ama kesinlikle official değildir.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
meg1ddo

meg1ddo

Üye
official dan kastın resmiyet değilmi yani resmi yayıncının verdiği guncelleme, ( misal cyanogen verseydi unofficial olurdu gibi) garantiyi bozan guncellemenin unofficial sınıfına girip girmediğini bilemem, ama resmi bir surum bu ama final surumu değil, beta gibi birşey.

PriZm

PriZm

Üye
Official güncelleme demek resmi anlamına gelmekle birlikte DİREKT KULLANICIYA ULAŞAN güncelleme demektir..

enterneoll

enterneoll

Üye
karar vermek için git bir windows phone forumuna bak bu sitedeki koşarak uzaklaşırsın düzgün çalışan bir özelliği yok telefonların en benim seçim kesinlikle note 3

meg1ddo

meg1ddo

Üye
karar vermek için git bir windows phone forumuna bak bu sitedeki koşarak uzaklaşırsın düzgün çalışan bir özelliği yok telefonların en benim seçim kesinlikle note 3
nesi düzgün çalışmıyor mesela, bende kullanıyorum da?

enterneoll

enterneoll

Üye
nesi düzgün çalışmıyor mesela, bende kullanıyorum da?
vpn çalışmıyor youtube yok şarj kullanımı kötü(1520 hariç) çok ısınıyor birçok uygulama iyi optimize edilmemiş istenilen her uygulama bulunamıyor. ve bana göre arayüz kullanışsız Kişiselleştirme 0

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87

Koradam

Üye
Beyazi sari gosteren bir ekran nasil iyi olabilir..

Ayrica 1520 ye dün baktim , çok guzeldi . Ekranin ustundeki cam galiba gercekten cam . Domundugunda felan cok degisik bir hissi var . Tasarimi kamerasi felan guzel ben sevdim ... note3 snapdragonlu olcaksa tabiki o ...
2 yildir S.Amoled telefon kullaniyorum beyaz rengi asla sariya benzetmedim.

PriZm

PriZm

Üye
Samoled Samsung cihazlarda mdnie ayarından dolayı Hafif beyazları mavimsi gösteriyor.* Sarımsı gösterme diye bir saçmalık söz konusu değil.

(*Touchwiz ile gelen mdnie ayarlarından uygun olanını seçerek bu sorunu düzeltebilirsiniz.)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Takipçi Satın Al

Üst Alt