Note 8 root attiktan sonra hata aliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
Note 8 root attiktan sonra hata aliyorum
merhaba arkadaslar note 8 root ve custom rom atma sorunum var

root yapiyorum ve magisk manager zip dosyasini yukluyorum yeniden baslatiyorum ama telefonda su hata cikiyor.

Dogrulama basarisiz
cihaziniz yeniden baslatilamiyor butunluk dogrulamasi basarisiz cihazinizi sifirlayin diyor ve sifirla dedigimde gene ayni ekrana geliyor lutfen bana yardimci olurmusunuz?
kimse bilmiyor sanirim

wrongroad

Üye
Orjinal Rom'u kur. Twrpyi attıktan sonra wipe yapıp açmadan supersu 2.82 yi kur. Sr1 sr2 falan olmasın stabil olanı kur.

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
supersuyu apk olarak mi kuracagim

wrongroad

Üye
Zip olarak.

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
aksam deneyecegim usdat son durumu yazacagim buraya tskler simdiden peki bu magisk ki kurmak zorundamiyim?

wrongroad

Üye
Sadece supersu.

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar merhaba malesef süperdi yükledim yine aynı şeyi yapıyor,
Twrpyi yükledikten sonra yapılması gereken ince ayrıntılar mi da ben atlıyorum acaba bir senedir root yapmıyorum çünkü
Buraya kadar doğru ama trpw yı açıp süper su yükledikten sonra cihazı yeniden baslatiyorum bu hatayı veriyor

Lütfen yeni sürümler de ince ayarlar varsa yardımcı olurmusunuz?

wrongroad

Üye
Ben j7 2016 kullanıyorum. Twrp yükleyip wipe yapıp supersuyu kurup teli sıfırdan açmadıkça aynı sorun brndr de olmuştu.

• Beğen
Tepkiler: yalandunya3535

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
Peki ne yapacağız ben çok araştırdım ama ince detayları hiç bir yerde bulamıyorum.. :(

MaxipmaN

Üye
Note 8 e root rom atacak kadar ne derdin vardi ki :ehe

• Beğen
Tepkiler: musleysa

yalandunya3535

Üye
    Konu Sahibi
Alışmışım sürekli custom rom kullanmaya stock romu oldum olası alışamıyorum ses düzeyi kernel camera vs modlu versiyonları kullanmak bana daha cazip geliyor tabiki göreceli bir kavram
Note 8 root ve custom rom yükleyen yokmu

Takipçi Satın Al

Üst Alt